facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for REI Taekwondo Botkyrka

REI Taekwondo Botkyrka

About

REI Taekwondo



"FAKTAStartad 2004Egna fullt utrustade lokaler250 - 350 Medlemmar per årFlertalet & Nordiska & svenska mästareTaekwondo, Brasiliansk Jiu jitsu och TjejträningEn av Botkyrkas största ungdoms föreningarUtbildade & Licensierade TränareTräning för alla från 4 år"
Address: Segersbyvägen 4-6, 14563 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 (0) 70 288 93 90
City: Norsborg
Zip Code: 14563


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 16:30 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00


related searches: Tullinge Muay Thai
Similar places near
Botkyrka Athletics Botkyrka Athletics 57 meter PT GYM STUDIO / FITNESS / CROSSFIT GRUPPTRÄNING *ANPASSAD SOMMARSCHEMA *SOMMARERBJUD...
Shuhari Karate & Kobudo Shuhari Karate & Kobudo 294 meter Översatt av Google Jag har tränat med Shihan Petersmarck i lite över 5 år nu. Jag är ...
Shotokan Klubb Botkyrka Shotokan Klubb Botkyrka 801 meter På Shotokan Klubb i Alby kan barn och vuxna träna karate med professionell tränare. L...
Puls & Träning Puls & Träning 886 meter Trevlig personal och ett fräscht gymmaskiner. Allt är perfekt förutom storleken på lo...
Fitness24Seven Fitness24Seven 1 km Super kalt det känts man träna på gatan de öppnade jätte stor dörr istället dem små d...
Brunna IP Brunna IP 1 km Bra att planen ligger mitt i ett bostadsområde så att folk blir intresserade av idrot...
Botkyrka Wrestling Academy Botkyrka Wrestling Academy 2 km Välkommen till Övrigt. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medle...
Reviews
Välkomnande och trevlig atmosfär. Skön musik. Tränare med mycket erfarenhet och engagemang. Alltid kul att komma dit!
Detta är på riktigt första gången jag känner att träning är kul. Jag älskar hur alla i tjejträningen peppar varandra och kämpar med varandra. Uppskattar att alla är så snälla och respektfulla och att tränarna lyssnar på våra åsikter om vad som kan förbättras. Jag är mer än nöjd och längtar redan till nästa träningspass!!!
REI kampsport är en klubb med fin gemenskap. Med en fantastisk välplanerad lokal för kampsport och fitness, med dusch omklädningsrum och FUJI mattor det finns även ett gym. Här är stämningen bra. Klubbens tränare är pedagogiska och lyhörda. Rekommenderas, väl värt ett besök!
Faktiskt så var det inget dåligt med tränarna. De är säkert väldigt duktiga. Deras sätt att lära ut passade dock inte mina barn och när jag bad de om pengarna tillbaka, trots många försök att ändå få mina barn att delta, så hänvisade de till villkoren och att de inte betalar tillbaka pengarna. Tycker att det är tråkigt speciellt när det är små barn involverade. Därav 1 stjärna.
Sonen tränar här i barngruppen och han tycker det är jätteroligt! Bra klubb för nybörjare som vill lära sig grunderna i BJJ. + Trevliga och bra tränare + Fin lokal, bra med golvyta + bra mattor + andra redskap + gratis parkering finns - lite dåligt med duschar, de har individuella omklädningsrum, dock endast 1 med dusch.
Väldigt duktiga och pedagogiska tränare som vet vad de gör. Lämplig balans mellan olika träningspass variation i träningen. Gemenskapen inom klubben är väldigt trevliga och ger en mkt motivation till att fortsätta träna. Framförallt, lär de ut BJJ brasiliansk jujutsu som är riktigt bra vid självförsvar. Personligen har REI Kampsport påverkat mig jättemycket då jag blivit starkare och piggare än förut. Jag rekommenderar REI Kampsport starkt om du är en person som gillar att skapa samhörighet med nya människor men också att vara tränings engagerad. Fortsätt med det ni gör! Så grymma.
Otroligt professionell och pedagogisk klubb! Tränar båda mina barn där och de älskar det! Bra tränare som bryr sig om barnen och hjälper dem att utvecklas. Fräscha lokaler! 5/5 stjärnor rekommenderar dessa starkt!
Har tränat länge på rei rekommenderar starkt, träning för alla oavsett ålder, kön eller förkunskaper. Tränare som är passionerade och brinner för det de gör.
Fantastiskt ställe med helt underbara tränare som ger utrymme för lärande i egen takt. Väldigt familjär känsla och supertrevliga deltagare!
Väldigt varm och tillåtande atmosfär. Tränarna är väldigt rättvisa och ger alla i klubben lika mycket tid oavsett ålder 13 år till 36 år. Jag ser verkligen fram emot varje träning och tycker det är kul att vara där. Rekommenderar den klubben starkt!
Comment on this business

to add REI Taekwondo Botkyrka map to your website;