facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rejcab AB

Rejcab AB

About

Rejcab är ett företag som jobbar med rivning,sanering,håltagning,injektering

Story

Om oss

Rejcab är ett företag som jobbar med rivning, sanering, håltagning och fastighetsservice. Företaget startades 1986 och idag har vi en personalstyrka på 10-15 personer. Tillsammans har vi mer än 30 års erfarenhet av branschen. Den gedigna kunskap vi samlat på oss garanterar hög kvalité på vårt arbete och vår service.

Vi värdesätter alla våra duktiga medarbetare och vår filosofi är att egen personal höjer kvaliteten. Rejcab arbetar endast med egen anställd arbetskraft som är utbildad efter våra önskemål och krav. Vår personalstyrka består av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika, erfarenheter och utbildningar. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och vill ge våra uppdragsgivare högsta kvalité på våra tjänster.

Under våra uppdrag använder enbart rekommenderande maskiner, utrustning, skydd och tillvägagångssätt. Vi arbetar med miljön, säkertheten samt har höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rätt sätt. För att våra kunder ska känna sig trygga i att anlita oss, inte bara innan och under arbetet utan även efteråt, lämnar vi alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten.

Address: Stålgatan 15 A, 195 72 Rosersberg
Phone: 0859140425
City: Rosersberg
Zip Code: 195 72



related searches: REJCAB andreas, Byggentreprenörer Stockholm
Reviews
Mycket trevligt bemötande vilket underlättar samarbetet
Comment on this business

to add Rejcab AB map to your website;