facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Reko i Järna: Ekologisk Mat och Hälsa

Reko i Järna: Ekologisk Mat och Hälsa

About

Stort sortiment av ekologiskt frukt och grönt och övriga livsmedel, naturlig hudvård och de bästa kosttillskotten.

Story

En hållbar livsstil, där vi väljer lokala producenter och hälsosamma ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt blir allt viktigare i vår tid, både för vår egen hälsa och för mänsklighetens framtid.

Reko är en hälsokostaffär mitt i Järna, vars ambition är att ha en helhetssyn på miljö, hälsa och livsstil. Vi brinner för bra ekologisk mat, allra helst lokalt producerad, och vi vill på olika sätt verka för en större tillgång till sådan mat. Som komplement vill vi sälja de bästa tillskotten som finns på marknaden, och även ha ett stort sortiment med hygienprodukter som är baserade på naturliga råvaror och i största möjliga mån är ekologiska. Vi vill kunna erbjuda expertkunskap om våra produkter, kom gärna in och fråga oss om råd om allt från tips till middagsmat (vi har 2 kockar bland oss anställda) till hjälp med hälsoproblem eller förebyggande åtgärder.
Facebook - Gruppens syfte är att verka som forum för en dialog emellan kund och personal, samt mellan oss som medmänniskor som vill verka för en omställning i samhället. Därför kan gruppen även användas för frågor relaterade till hållbar livsstil generellt. Diskussion kan röra sig kring frågor som; Hur kan vi göra det lokalproducerade på orten mer synligt för dess invånare? Vilka är våra lokala odlare? Våra lokala producenter/förädlare? Hur kan vi stärka hållbara alternativ och hälsa i Järna? Kan vi skapa en marknad här på torget i Järna?

Som medlem i gruppen får du även tips om specialerbjudanden i butiken, tips på nya varor och annat smått och gott. Vår ambition är att göra ekologisk mat billigare och vi vill ha det bästa priset på ekologisk mat i Järna, något som kommer bli verklighet när vi inom kort inviger vår nya lösviktsavdelning. Följ oss gärna i denna spännande process!



Address: Storgatan 6, 15330 Järna
Phone: 08 551 705 45
City: Järna
Zip Code: 15330



related searches:
Similar places near
Skillebyholm Skillebyholm 6 km Jag känner mig upprymd och hoppfullt med framtiden. EN SKOLA MED ENORMA MÄNGDER KUNSK...
Reviews
Älskar den här butiken! Bara det att de har färsk mjölk på flaska från kor som får gå med sina kalvar, som bara kostar 28 kr litern från Sörbro gård. Och supergoda ägg från närliggande gårdar där hönorna får lyxfoder och utevistelse. Plus at de har massor av teer, hälsokost, grönsaker och en massa annat :-
Bästa matbutiken i Sverige. Helt otroligt utbud av både torrvaror och framförallt färska grönsaker/frukt. Allt ekologiskt och med överlägsen smak. Mycket veganskt och glutenfritt. Så viktig affär! <3
Bästa eko äffären i Stockholm. Stor plus att de tar kontanter, därför kommer ditt varje torsdag att handla fast bor 60km därifrån ..
Väldigt mysig butik med massor av nyttigheter
Översatt av Google En underbar liten butik. Original A wonderful little shop.
Comment on this business

to add Reko i Järna: Ekologisk Mat och Hälsa map to your website;