facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rekryteringslots Dalarna

Rekryteringslots Dalarna

About

Alla arbetsgivare – stora och små – ställs inför samma utmaning: Hur hittar vi rätt kompetens så att vårt företag kan fortsätta att vara framgångsrikt – också imorgon? Erfarenheten säger att vi kommer längre. Om vi samarbetar.

Story

Vi är ett stort antal företag som sedan 2003 aktivt hjälpt varandra för att lyckas i våra rekryteringar. Det som gör oss unika är att vi representerar en stor del av arbetslivet; privata företag i många branscher, statliga myndigheter, kommuner och landstinget. Tillsammans drar vi åt samma håll när det gäller intresset för att rekrytera kompetens till Dalarna.

I samband med vissa rekryteringar erbjuder vi medflyttarservice när en i familjen blir anställd på något av våra medlemsföretag. Det innebär att vi är ett personligt stöd och bollplank i sökandet efter ett passande arbete. Vi hjälper till med CV och ansökningshandlingar och tar kontakter med våra medlemsföretag samt andra som finns i vårt nätverk för att hitta den bästa lösningen för dig som medflyttare.

Vi hjälper även till med andra frågor som känns viktiga i samband med en flytt till exempel barnomsorg, bostadsområden och sociala nätverk.



"Rekryteringslots Dalarna är ett samarbete mellan arbetsgivare i kompetensförsörjningsfrågor. Genom våra verksamhetsområden arbetar vi för att öka förutsättningarna för våra medlemmar att attrahera, rekrytera och behålla den kompetens de behöver till sina verksamheter. Vi vill att fler ska upptäcka fördelarna med att arbeta, bo och leva i Dalarna!"
Address: Forskargatan 3, 781 70 Borlänge (commune)
Phone: 0243-248046, 0243-248047
City: Borlänge
Zip Code: 781 70



related searches: Rekryteringslots dalarna jobs, Rekryteringslots dalarna jobb, Region Dalarna, Högskolan Dalarna jobb, Dalarna lediga jobb
Similar places near
JTJ Eventservice AB JTJ Eventservice AB 1 km Har haft suverän hjälp av Dalecarlia Crews fantastiska medarbetare under ett par säso...
Mp Konsult Mp Konsult 4 km Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas och...
Comment on this business

to add Rekryteringslots Dalarna map to your website;