facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Relaxen Parkbadet

Address: Sandviken
City: Sandviken


Similar places near
Southside Hellscooters Southside Hellscooters 483 meter We sell used mopeds/Scooters, clothing and merchandise! We do repairs and customazing...
Krusty MC Sandviken Krusty MC Sandviken 1 km Mc-klubb med säte i Sandviken Gå gärna med i vår privata grupp, Krusty MC Sandviken ...
Reviews
Har varit här flertal gånger, nu senast var första gången som dottern på 8 månader var med. Trevligt bemötande i receptionen och de sa hejdå när vi skulle åka därifrån. Plus i kanten får de för att vara uteustade med barnstolar i duschrum. Både på damernas och herrarnas. Det som däremot drar ner betyget en aning är att det var lite kallt i barnpoolen äventyrs delen. Hade kunat vara nån grad varmare. Men i övrigt så rekommenderas detta stället starkt!
We used the Relax Zone and the pool area. For 200 kr each person you can not complain. Only relax.
Fantastisk äventyrsdel, roliga vattenrutschkanor. Riktigt avkopplande relax-avdelning, speciellt efter ansträngande simpass
Börjar bli åldrat på vissa delar. Nya rutschkanorna är riktigt bra, dottern älskar äventyret men det behövs fräschas upp i övrigt. Relaxen är ett sånt exempel.
Vi var två vuxna o en ettåring som badade o åt lunch där. Var en rolig upplevelse värd pengarna o god mat.
Väldigt nöjda med vårt besök, pappa, 9-åring och 13-åring. Bra vattenrutschbanor både med flytringar och utan, lagom stort och bra priser i caféet. Vågmaskin och ström uppskattades av barnen. Bra översikt för förälder som följer med på land. Återkommer gärna! En del som klagar på personalen har nog blivit tillsagda att följa skärmförbudet, som verkligen gäller. Uppskattar det verkligen då det ger mer uppmärksamma föräldrar i anläggningen.
Kul för både små och stora barn. Inte alls lika dyrt som andra bad med liknande standard. Helt ok hamburgare i kiosken också, om än lite långsam service.
Bra bad. 70 grader i bastun är dock ganska kass, speciellt när de har ett aggregat som man inte kan slänga vatten på. Lite dyrt.
För mycket folk när vädret är dåligt, annars är ställe bra.
Helt ok. Badets fik är inte att rekommendera. Annars bra badplats för baby och mindre barn. Finns även simbassäng, hopptorn, klättervägg och fina poler.
Comment on this business

to add Relaxen Parkbadet map to your website;