facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for REMEO Stockholm

REMEO Stockholm

About

REMEO Stockholm erbjuder kvalificerad vård och rehabilitering till patienter som behöver andningshjälp.

Story

REMEO Stockholm är en nytänkande andningsklinik med personligt utformad rehabilitering. Vi erbjuder kvalificerad vård och rehabilitering till patienter som behöver andningshjälp.

Hos oss får patienten ett eget rum i en lugn och hemlik miljö, nära naturen. Remeo betyder ”jag återvänder hem” och det är också tanken med kliniken. Med skräddarsydd vård och rehabilitering börjar vägen tillbaka till livet redan dag ett.

Vill du jobba hos oss? Eftersom REMEO Stockholm växer vill vi gärna få kontakt med dig som är intresserad av att jobba hos oss. Skicka ditt CV med ett personligt brev till oss på [email protected] och skriv ”REMEO intresseanmälan” i mailets ämnesrad.

Som vårdgivare kan du remittera till REMEO. Vi begränsar oss inte till vissa diagnoser utan bedömer varje patient individuellt. Många av våra patienter kommer direkt från en intensivvårdsavdelning, men vi tar även emot patienter från andra vårdavdelningar. Vi välkomnar patienter från alla landsting i Sverige och svarar gärna på frågor om aktuella avtal. Efter diskussion kan vi ibland också ta emot patienter från andra länder.

Du kan skriva remissen direkt i journalsystemet Take Care eller faxa till 08-605 75 26.

Address: Thorsten Levenstams väg 4-8, 128 64 Sköndal, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-704 44 40
City: Sköndal
Zip Code: 128 64



related searches: Remeo Finland
Similar places near
Stora Sköndal Neurologiska Rehabiliteringskliniken Stora Sköndal Neurologiska Rehabiliteringskl... 541 meter Proffsiga, trevliga och otroligt kunniga utifrån dina förutsättningar. Sofie Lundin f...
Reviews
Idag är det ett år sedan jag kom till Remeo och 5 månader senare fick jag åka därifrån med fantastiska minnen och framför allt...mitt liv tillbaka! Underbar, fantastisk och engagerad personal, miss you all!!
Comment on this business

to add REMEO Stockholm map to your website;