facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rena Mattan

"PROFESSİONELL, MİLJÖVÄNLİG MATTVÄTT İ STOCKHOLM. Kostnadsfri hämtning och lämning av mattor samt möbeltvätt hemma hos dig."
Address: Gröndalsv. 13 , Södertälje 151 65, AB, SE
Phone: +46 8 550 137 66
City: Södertälje
Zip Code: 151 65



related searches: Mattvätt Stockholm, Mattvätt pris
Reviews
Finaste tvätten till mina ”gamla” afghanmattor. De blev dom nya silkiga o vackra. Hämtar och levererar hem utan extra kostnad. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Inte ett seriöst företag. Bokade upphämtning en söndag, och de skulle komma mellan 09:00 - 12:00. Ingen kom eller hörde av sig. Mailade och inget svar. Välj ett företag med lite högre priser och som har sin verksamhet i Stockholm.
När de hämtade mattan frågade vi vad vi skulle göra med äkthetsintyget som satt fast på undersidan av mattan. De svarade att det skulle sitta kvar och att de skulle sätta fast det efter igen. När mattan kom tillbaka var det borta och de vet inte var det är. De vägrar även kompensera för det.
Tack för tvätten av mattan. Blev som ny igen samt luktar nu gott. Bra pris också led tanke på att dom hämtade samt lämnade mattan / Jim i Bromma
Vill man ha sina mattor tvättade så ska man ABSOLUT kontakta Renamattan. Hämtning o lämning gratis, trevlig personal o super bra resultat!!
Jag fick mina soffor rena och fina till ett bra pris! Har använt dem två gånger nu nöjd!
Fantastisk resultat. Mattorna blev super rena och doftar inte unket längre utan ren. Super nöjd.
Comment on this business

to add Rena Mattan map to your website;