facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Renton Vattenrening AB

Renton Vattenrening AB

About

Vi har många års erfarenhet inom vattenrening med tusentals nöjda kunder över hela norden. Vi skall erbjuda marknadens bästa vattenfilter till lägsta pris.

Story

Vi har många års erfarenhet inom vattenrening med tusentals nöjda kunder över hela norden. Vi skall erbjuda marknadens bästa vattenfilter till lägsta pris.

Address: Stationsvägen 16, 73373 Ransta
Phone: 0224-79 90 23
City: Ransta
Zip Code: 73373



related searches: Renton vattenrening ab ransta age, Billiga vattenfilter, Vattenprov
Reviews
Haft ett kombifilter till vårt järnrika vatten i snart ett år. Fungerat utmärkt från beställning och installation till bruk. Bra kontakt med kundtjänst vid frågor. Problem med fortsatt järnsmak visade sig vara järnansamlingar i våra blandare, då tidigare ägaren kört utan filter i 20 år. Med nya blandare är vattnet det bästa jag druckit.
Ja vad ska man säga om denna försäljare!. Köpte ett avhärdningsfilter mot kalk från detta företag, produkten kom efter ca 1 vecka. Monterade avhärdaren och den funkar väl "sådär" men kanske funkar bättre efter nästa gång maskinen gör en "rengöring". Manualen som kommer med filtret är under all kritik, all info som du behöver få veta vid installation står INTE MED, säljer man en produkt så ska det följa med en riktig manual. Detta företags manual består av några få A4 sidor med dåliga svartvita foton som inte ens är ihophäftad enbart vikta blad haha, seriöst? Inga specifikationer hur mycket vatten som går åt vid regenerering eller hur mycket salt, dvs ingen info alls gällande produkten. Har både ringt samt lämnat meddelande till telesvar företaget denna firma nyttjar och skickat mail med vederbörande svarar inte på varken samtal eller mail gällande funktioner. Ska ni köpa filter så har jag bara ett RÅD. **KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG** utan vänd er till ett seriöst företag som kan svara på frågor och har support på det dom säljer samt har en riktig handbok/manual,detta företag har inget av ovanstående!..
Har köpt två filter jm44a samt am44a och monterat dom själv, Jättelätt och en bra monteringsanvisning. Har nu kanonbra vatten Har även haft en bra kontakt med Andreas Halt på renton. Rekommenderar verkligen detta företag och dessa filter Om man har hög halt av järn och mangan samt för lågt ph för att filtrera bort mangan
Comment on this business

to add Renton Vattenrening AB map to your website;