facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RepairPoint

RepairPoint
"Mobiltelefon, Dator, surfplattor reparation"
Address: Repair Point AB. Rosenlundsgatan 27, 118 63 Stockholm http://repairpoint.se , Stockholm 118 63, AB, SE
Phone: +46 70 777 16 77
City: Stockholm
Zip Code: 118 63


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00


related searches: Repairpoint Soest, Repairpoint Soest Openingstijden, Handy Reparatur Arnsberg, Telefoon reparatie Soest, Van Weedestraat 23 Soest
Similar places near
Eriksdal Mini Livs Eriksdal Mini Livs 1 km Står ett tydligt pris ovanför varan men så betalar man tydligen mer i kassan
Mobilkoden Mobilkoden 1 km
Lan-Master Lan-Master 4 km Totalt inkompetent "Reparatör" som frågade MIG hur man öppnar appleprodukte...
Reviews
Snäll personnel, väldigt bra service, och mycket rimliga priser. Rekommenderas varmt! Lämnade min 3-år gammal OnePlus, och de fixade laddningskontakten samt batteriet i bara några timmar. Mobilen är väsentligen ny!
Har försökt att ringa er i fyra dagar nu. Ni skulle ringa tillbaka dag 1 då ni i butiken sa att ni kan fixa problemet samma dag. Vad bra, tänker man då. Detta händer dock inte. Dag 2 hade ni nästan vid slutet av dagen knappt öppnat mobilen. Ni har inte heller ringt angående någon kostnadsförslag. Om reparationen kommer kosta 4000 kr kan man lika bra köpa en ny mobil. Fixar också eran svarsmaskin så man verkligen KAN tala in sitt namn och telefonnummer. Just nu säger en röst att man ska kunna göra det, men det ringer och ringer och man får aldrig en chans att talar in nånting i överhuvudtaget. Kundtjänst under all kritik.
har ringt dem nu i flera dgr, sitter i telkö 40min för att plötsligt kopplas ned. har mailat 2 ggr och bett om återkoppling, men inte hört ett ord... Tillägg efter läst ert svar, vet inte om ni får notis om detta...men dels väldigt otydligt på hemsidan, gick in nu och då ni lagt det som en fastnålad lapp i er bild så får man känslan att den hör till bilden. Sen är det konstigt att ni uppmuntrar alla till att komma in fysiskt i butiken just under covid...för att komma till er behöver jag ta buss och pendel , istället för att lösa problemet gm ett samtal eller mail. Fhm avråder ju starkt från sånt om inte är ett måste så där skulle ni kunna förbättra er rejält.
Skickade in min vattenskadade Samung tab. Detta gjorde jag i början av januari 2021, inte hört nått, betalat för snabb service men kontakt uteblir! Suttit i kö 45 minuter 3 ggr, skrivit i deras kontaktgrejs att jag önskar återkoppling 3 ggr och mailat 2 ggr. Så less på pajaser som inte vet hur man uppför sig emot kunder!! Borde kanske gå en kommunikationskurs
Gå INTE till RepairPoint! Lämnade in min telefon för skärmbyte, fick tillbaka den efter några timmar. Betalade 1399 kr och gick därifrån. Tillbaka på kontoret 10 min senare upptäcker jag att telefonens baksida har knäckts. Eftersom jag vet att den måste demonteras vid skärmbytet, förstår jag att reparatören har misslyckats. Jag går tillbaka direkt och anmäler detta. Och får då svaret att den var knäckt när jag lämnade in telefonen, och att de inte tänker åtgärda den. Som man lätt förstår är detta lögn, - visste de om detta när jag hämtade den utan att säga något, ja då ber man om problem... Och jag skulle av en seriös reparatör ha blivit uppringd när det upptäcks att telefonen har en skada som jag inte bett att få åtgärdad eller inte känt till, för att t ex fråga om jag ville byta baksidan också... Nej en dålig och tråkig lögn. Med detta bemötande är det uppenbart att man inte vill ha fler kunder. RepairPoint, om ni ångrar er och vill göra rätt för er, så har ni mitt telnr.
Hjälpsamma, snabb service och försöker inte lura på en onödig reparation/arbete. Fixade till och med lite andra saker när de bara skulle byta glas på luren, utan att ta betalt och bjussade på glasskydd.
Snabb Service, min skärm spräcktes på gymmet. När alla andra var stängda 1 maj så hade de öppet. De bjöd på ny baksida när jag lämnade in telefonen och den blev som ny. Tusen tack!!!! Ni räddade min dag! De hjälpte mig även med kvitto som jag kan lämna till försäkringsbolaget. Snabb och bra service!!!
Jonathan Hedlund: Min iPhone gick inte å rädda filerna men tacka iaf för att ni tog tid å felsöka den. Har ringt er flera gånger ang. Slags kort inne i iPhone jag inte kom ihåg var den kallades för. iPhone har iaf kommit tillbaks till mig hel så det är ju nånting.
Lämnade in en zenpad med lite sprickor. den funkade när jag lämnade in den, men dom lyckades inte reparera den. Byte av skärm skulle göras, när sambon hämtar ut den så är skärmen helt trasig, fattas bitar i skärmen och den startar inte ens. Och han skrattar bara när jag pratar med han i telefonen, sambo som va i butiken så ja vad säger man, idioter. Butiken som ligger vid klarabergsgatan...
Comment on this business

to add RepairPoint map to your website;