facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Repslagarmuseét

Address: Tågvirkesgränd , Älvängen 446 37, O, SE
Phone: +46 303 74 99 10
City: Älvängen
Zip Code: 446 37



related searches: Repslagarmuseét reviews
Similar places near
Bevara Repslagarbanan Bevara Repslagarbanan 0 meter Svårt att hitta, men fantastiskt fint och intressant. Är som att gå tillbaka i tiden ...
Ale Kommun Ale Kommun 265 meter
Ale kommun Ale kommun 2 km
Andreas Brauner Orgelbyggeri Andreas Brauner Orgelbyggeri 7 km "Företaget är specialiserad på traditionellt orgelbyggeri, historiskt hantverk o...
Reviews
Svårt att hitta, men fantastiskt fint och intressant. Är som att gå tillbaka i tiden när man stiger in, otroligt vackert! Kan verkligen rekommendera att bli medlem så man kan få se själva banan också!
Mysigt och underbart butiksutbud för repälskaren! De har allt från tunna till enormt grova naturrep, syntetrep och har de finaste repen i butik i Sverige. Jute-, hampa- och linrepen är utomordentliga. Tillmötesgåend personal som delar med sig både av kunskaper och sin tid, och trots att jag mestadels var i butiken fick jag en liten tur in på själva repslagarbanan och visning av flätningsmaskinerna. Personalen brinner för sin arbetsplats och jag rekommenderar vem som att dyka in här! Vid köp av stora längder rep kan det ta lite tid, och är det jag skulle ha invändningar på, att smidigheten i repmätning inte var prima. I övrigt var jag mycket nöjd med min vistelse!
Engagerad personal som passionerat visar och berättar om repslagning. Butik för du kan köpa allehanda "hemmagjorda" rep o snören i olika material. Souvenirer m.m. Kolla noga om/när de har öppet. Går att ringa in och beställa en guidad tur.
Följde med min man, men även jag tyckte det var intressant. Fikat man bjöds på var dock väldigt tråkigt. De tog fram en fryst bulle och körde den i mikron, det var allt.
Otroligt kunnig personal som gärna berättar och visar hur repslagning gick till förut. Har dessutom försäljning av rep i diverse material och dimensioner till ett billigt pris.
Trevligt ställe med spännande saker. Ett intressant besök som visar hur repslagning gick till och fortfarande går till.
Trevliga och kunniga människor man möter där. Ett hantverk som måste bestå.
Vi gick på en rundvandring i Älvängens repslageri gör häftigt
Intressant museum. Mycket trevlig personal. Härlig miljö.
Hej! Det var ju ett fint och trevligt museum.
Comment on this business

to add Repslagarmuseét map to your website;