facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Resia

Resia

About

Välkommen till Resia i Skövde.
Här på Facebook kan du prata resor med oss, få riktigt bra erbjudanden samt delta i våra tävlingar.

Story

På Resia Skövde möter du ett härligt gäng resespecialister, som brinner för resor och gärna vill inspirera dig till att boka just din drömresa. Chatta med oss här på Facebook, skicka oss ett mejl , ring oss på telefon 0500-46 98 98 eller besök oss i butiken på Storgatan 20 , 541 30 Skövde, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

Resia Skövde är en del av Resia AB och Resia Travel Group. Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser – vi gör skillnad tack vare våra 500 specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är tillgängliga såväl online som via telefon och i butik. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market, Rejsefeber, Reisefeber, Ticket Service, ARTE Udland och Hyttespecialisten. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som marknad, teknisk utveckling, ekonomi, HR, IT och säljsupport. År 2016 omsatte vi 3,6 miljarder kronor.

Reseinspiration och fina reseerbjudande hittar du dessutom på vår hemsida: www.resia.se, på vår blogg: http://blogg.resia.se/ och på Instagram där vi heter @resiasverige

Policy
Vi är glada över att du har kommit hit och vi vill gärna höra vad du har att säga, men ibland kanske man delar med sig av vissa åsikter utan att tänka efter hur det låter för mottagaren. Vi vill att vår sida ska vara en sida som alla känner sig välkomna till och därför kommer vi att radera inlägg som:

§ 1 är rasistiska
§ 2 är förtryckande
§ 3 uppmanar till våld eller kriminella handlingar
§ 4 innehåller svordomar
§ 5 består av endast reklam

Tack för att du respekterar detta!

Address: Storgatan 20, 541 30 Skövde
Phone: 0500-46 98 98
City: Skövde
Zip Code: 541 30



related searches:
Similar places near
Turistmål.se Turistmål.se 330 meter Turistmål.se - för att Sverige är fantastiskt!
Comment on this business

to add Resia map to your website;