facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rest and Fly Sthlm Arlanda

Address: Märsta
City: Märsta


Similar places near
Brobystenen / Broby Gård Brobystenen / Broby Gård 3 km Broby Gård
Best Western Arlanda Hotellby Best Western Arlanda Hotellby 4 km Best Western Arlanda Hotellby är en hotell- och konferensanläggning belägen endast fe...
Best Western Plus Park Airport Hotel Best Western Plus Park Airport Hotel 4 km Här bokar man ett hotell med övernattning plus parkering för 14 dagar och transfer ti...
Reviews
Har bott här flera gånger utan större bekymmer. Funkar utmärkt för en övernattning. Däremot så har städningen varit katastrofal de senaste två gångerna. Förra gången hade överslafen en blodfläck på väggen, och denna gång tappade vi något under sängen och såg att hela golvet var täckt med ett tjockt lager damm, en gammal tampong och gamla kvitton från i början av december! Jag är inte så kräsen av mig, men detta var lite för mycket. Vi fick ett rent rum när vi sa till, så det löste sig. Men skärpning med städningen!
Väldigt enkelt men å andra sidan så kan man få en billig övernattning på en vardagskväll ifall det finns plats. Det är noll lyx och definitvt inte ett hotell mer som ett vandrarhem. Trevlig person. Väldigt enkel frukost här.
Ett bra alternativ för att få sova/vila några timmar för vidare färd med flyg. Litet rum med våningssängar men rent o snyggt. Man betalar för hur många timmar man vill hyra rummet.gemensam toa o duch i koridoren.
Perfekt för lite kortare vila mellan tåg, flyg mm om man ska åka tidigt på morgonen eller komma sent på kvällen. Bra läge på flygplatsen, sköna sängar och bra med tillgång till dusch. Man kan även äta frukost på närliggande hotell till reducerat pris.
De kan lätt bli dyrt 50 kr timmen, har man t.ex. Tänkt att sova 3 timmar=150 kr och sen somnar man ganska skönt då blir de lätt att man sover fler timmar än planerat och då kan de bli dyrt men bortsett från de så är det ett bra ställe gillar idén bakom rest and fly lite dyrt bara
Små funktionella sovceller med rejäl och stabil våningssäng, rummen är betydligt mindre än jag kunde föreställa mig, men fyller sin funktion, några minuters gångavstånd från Sky city. Dusch och toalett finns i korridoren, genomgående rent och fräscht. Ett prisvärt alternativ till hotellen kring flygplatsen, inget lyx, bara funktion.
Vänlig personal. Rummet är väldigt litet och det är riktigt svårt att ta sig upp och ner till den övre sängen. Endast ett uttag som man inte når när man ligger uppe = omöjligt för den som ligger uppe att ladda mobilen och använda den som väckare.
Trevlig personal. Dock Väldigt trånga rum. Man får bara plats max 2 i varje rum. Dåligt med syre i rummen vaknat med huvudvärk varje gång jag sovit över här i olika rum. Märker att en del till och med sover med dörrarna öppen på nätterna för att att få in mer luft i rummet. Mitt tips till rest and fly bygg om allt och gör störe rum
Vistelsen var bra för att det fanns ett rum tillgängligt. Gött att vila upp sig ett par timmar innan lång bilkörning efter att landat jetlaggad. Synd att det inte finns någon hasp eller liknande på insidan av dörren till rummet. Är man nojigt lagd och har svårt att slappna av pga rädsla av att någon oinbjuden kan ta sig in bjuder det inte in till någon ljupsömn direkt. Hade annars fått en femma av mig.
Nära, smidigt, billigt, rummet är bra. Lite för liten, men man behöver inte mer än så ändå. Skön säng med bra utrymme för två.
Comment on this business

to add Rest and Fly Sthlm Arlanda map to your website;