facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang 22an

Restaurang 22an

About

Med lång erfarenhet erbjuder vi god mat i trevlig miljö och bra service

Address: Gamla revsuddevägen 3, 395 94 Rockneby
Phone: 048066610
City: Rockneby
Zip Code: 395 94



related searches:
Similar places near
Fik & Butik i Rockneby Fik & Butik i Rockneby 633 meter Wow! Vilket mysigt ställe! Mitt ute i..ingenstans! Här kan du äta god mat och fika, t...
Ljungnäsvillan Ljungnäsvillan 5 km Kafé nere vid vattnet som är värt en avstickare om man inte har för bråttom längs e22...
Reviews
Goda pizzor, halvsunkigt väghak som tog extra betalt för pizzasalladen. Dyra.Mat: 4/5
Helt ok pizza till det priset men båda kunde varit bättre. Toaletten kunde varit bättre städad. Parkering: Stor parkering.
Har aldrig varit någon vidare god pizza här och man kan få fel beställning med sig hem, men idag fick vi pizzor som var alldeles svartbrända? Det måste ju pizzabagaren se med sina egna ögon att de inte är ätbara? För det var de alltså inte. Hur kan man ta betalt för ej ätbar mat? Dyrt också. Rekommenderas ej.
Två stjärnor är nästan i överkant. Personalen kan kosta på sig ett leende eller åtminstone försöka vara lite trevligare både när man ringer eller är på plats. Maten är dyr och inte prisvärd. Mediokra pizzor till ett alldeles för högt pris. Idag var botten dessutom bränd. 15 kronor för en liten pizzasallad? 15 kronor för en lien sås? Please! För samma pris kan du köpa en betydligt finare pizza i Kalmar på Pizzeria Italia. Åk förbi.
Otroligt dålig mat till väldigt höga priser. Att få halvfabrikat att smaka sämre när det är tillagat är en bedrift. Likaså timing. Att inte få ut 2 korvar och en hamburgare samtidigt trots att det tog 20 minuter är skandal. Stekbordet är inte rengjort så all mat smakar bränt. Nej, åk några mil till Oskarshamn och är på Biltema. En mycket bättre matupplevelse Tony
Väldigt trevligt, trevlig personal, lite kalt men väldigt god mat. Tycker det är lite onödigt dyrt Parkering: Gratis parkering utanför Tillgänglighet för rullstol: Finns en ramp för rullstol och rollator
Otroligt dålig restaurang.De klarade inte ens att steka en korv. Blev fel i beställningen för de lyssnade inte.Ointresserad personal och en skam för hela branschen. Åk inte dit!
Ok personal och helt ok mat inget märkvärdig
Äntligen är pizzorna tillbaka till den goda standarden de brukade ha för flera år sedan . Mycket goda och fluffiga och med mer på än de haft de senaste åren. Super gott och superstora portioner av de olika tallrikarna. Trevlig personal, som även tänker på gästerna nu i Corona tider genom att ha munskydd på sig. Extra stjärnor för det.
Stannade till i all hast för att ta något enkelt att äta. Något åt det dyrare hållet, så vi valde enbart burgare utan tillbehör. Fint bemötande av personalen på plats. Helt okej mat som vi blev serverade och lokalen upplevdes städad och ren. Fanns även tillgång till toalett i lokalen som även den var städad och ren. Så allt som allt, åt det dyrare hållet. Men att köra runt och leta något annat kostar även det. Helt okej!
Comment on this business

to add Restaurang 22an map to your website;