facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Afrodite

"Välkommen till oss för en god bit mat eller bakelse. Testa gärna honungstårta eller cheesecake"
Address: Östra storgatan 9 , Säffle 661 40, S, SE
Phone: +46 533 102 02
City: Säffle
Zip Code: 661 40


Opening Hours

Monday: 11:30-15:00
Tuesday: 11:30-22:00
Wednesday: 11:30-22:00
Thursday: 11:30-22:00
Friday: 11:30-22:00
Saturday: 12:00-22:00


related searches: Restaurang Pinocchio, Han på Hörnet Vellinge, Laponia meny, Laponia Hotell, Pizzeria Afrodite Nyköping meny
Reviews
Trevlig service och jättebra priser.Mat: 5/5
Första besöket här ger tyvärr inget högt betyg. Men det kanske bara är ett olyckligt sammanträffande med mycket kunder där samtidigt. För det första fick vi vänta på maten i 35-40 minuter. Och det var inte direkt långkok vi beställt pannkakor, sallad, pitabröd med kyckling. När maten väl kom in var det för två av oss något annat än vad vi beställt. Drickan vi beställde fick vi inte alls.
Får inte det man betalar för. Vi beställde 2 förrätter, grillad halloumi och Toast Skagen. På menyn stod det att halloumin skulle serveras på toast med basilikasallad, tomat och Oliver toppad med olivolja. Fick ut en torr toastad brödskiva skuren på mitten med halloumi, rosépepparkorn strödda runt om, fick själv be om olivoljan. Fick gå till köket och fråga om basilikasalladen och oliverna, ”slut på basilika”, fick Oliver som visade sig vara de billigaste man köper konserverade fyllda med paprika. 79:- för en brödskiva och två skivor halloumi. Toastskagen skulle serveras med salladsbädd, det hände ju inte. Plus att skagenröran inte hade dill, varken i eller på som garnering. Riktigt tråkigt presenterad, även denna med rosépeppar, whats up with that? 89:- för detta. Som huvudrätt beställde vi grillmixen för två. Riktig besvikelse. Rå kyckling, torr fläskfilé, seg ryggbiff. Bearnaisesåsen var liknande majonäs i konsistens, fick någon ljusrosa sås som jag inte ens vet vad det skulle vara och en smaklös skysås. ”Salladsmixen” var tärnad tomat, gurka och hackad rödlök, ingen krydda eller dressing på det. Ändå var det godast på tallriken. Klagade när det frågades hur det smakades, fick då en helt ok bit oxfilé. Vi skulle få rödvinssås till det, men den smakade inte rödvinssås, ännu en smaklös skysås. Vi betalade över 700 kr för kalaset, när jag nämnde att det är orimligt så sveptes det ihop en lögn om att det inte skulle gå att ändra för att inte ägaren var närvarande. Allt hängde på maten, lokalen var fullt av flugor, smaklös inredning och smutsiga bordsdukar i spets, tavlor som hänger snett, döda insekter i fönsterkarmarna etc. Maten var lika dåligt som inredningen. Får en tvåa för en trevlig servitör dock lite för påflugen och för försök att återställa felet från kockens håll. Men det är INTE värt priset på menyn.
Superdupertrevlig och flexibel personal, fixade grillade grönsaker i stället för pommes när vi bad om det. Godaste wienerschnitzeln och tournedos vi smakat på väldigt länge och dottern var så nöjd med burgaren. Bra avdelade sektioner för bord/sällskap, ingen trängsel. Bra varierad meny med både kött, fisk och pastarätter. Nya ägare som verkar satsa på kvalitet, dom har inte rättigheter än men stället är väl värt ett besök, maten var fantastisk och personalen var så trevlig!
Mycket mat för pengarna! Bra ställe, tips: byt ut tallrikar mot lättare och förbättra för personalen.
Mycket bra service Färska maträtter, bra priser, rekommenderar jag
Dålig service och maten var riktigt dålig! Fick inte den maten jag beställde. Undvik!!!
Mysig inredning God mat personalen alltid trevliga
Väldigt god mat Medelhavskällarens special. Lokalt producerat kött. Mycket kött och goda tillbehör. Vi kommer tillbaka.
Testat alla restauranger i Säffle och detta var det värsta jag varit med om.
Comment on this business

to add Restaurang Afrodite map to your website;