facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Bettina

Restaurang Bettina

About

Varmt välkomna till oss på en härlig lunch, lyxig buffe eller gott kaffe med en hembakad kaka eller en god smörgås. Vi erbjuder även olika evenemang.



"Varmt välkommen till oss på Brunnebys restaurang. I samma byggnad som Brunneby Musteri längs med Göta kanal och strax utanför Borensberg finner ni vår mysiga restaurang. Här erbjuder vi en lunchmeny samt goda smörgåsar och fika."
Address: Brunneby Gård, 59032 Borensberg
Phone: 4614140220
City: Borensberg
Zip Code: 59032


Similar places near
Borensbergs Gästgivaregård Borensbergs Gästgivaregård 3 km Vi åt stekt röding en lördag eftermiddag. Rödingen var välstekt men ordinär. Potatise...
Strömfiket Borensberg Strömfiket Borensberg 3 km Trevlig personal o trevliga gäster + stort utbud av bla öl !
Reviews
Underbar matupplevelse human varje gång o hela stället är ju helt magiskt! You'll see! ; Bra teutbud också, Älskar! Njut av god fika eller lunch i ditt fyndande o gå upp till övervåningen där även flera fräscha toaletter finns. Från Brunneby går man aldrig ut tomhänt o man har alltid ett stort leende hela besöket! Brunneby har både restaurang o butik. Följ de på facebook om du har konto och häng även med i svängarna för deras event på Brunneby. : Denna helg var det deras första vårloppis för året och på sena hösten, o början av vintern har de också julmarknad. Men hela året räcker bara shoppingglädjen i deras butik för hela året o man gör mer än gärna flera besök på ett år. Dagens fynd! Flera favoriter också från butiken ;
Otroligt gott! Väl värt ett besökMat: 5/5
Valde bankad biff med hemlagad bearnaisesås just pga bean. Biffen var ok, inte mer, men såsen...vad var det? Kall, rinnig och vit med lite dragon i. Den var säkert hemgjord, men bea var det inte. Den hade inte träffat på vare sig äggula eller smör. Salladsbuffén var väldigt bra, så blev mätt ändå. Man får hämta maten själv och duka av, så inte mycket service. Trevlig butik.
Ovanför Brunneby musteris gårdsbutik finns det en stor restaurang med högt i tak. Nästan alla rätter har samma pris Jag valde sommarbuffén. Inte jättestort utbud men helt ok. Hade önskat mig lite bättre såser. Höjdpunkten var efterrätten som var hemmagjord bärpaj så klart.
Fantastisk GOD MAT på Kristihimmelfärds torsdagen..! Den Absolut Bästa och Godaste lunschen man kan äta. Att ÄTA på RESTAURANGEN vid ett besök ÄR ETT MÅSTE.! Börje i Askersund.
Var där på efter att besökt flyg museet. Fint ställe med bra mat. RekommenderasMat: 5/5
Väldigt trevlig och serviceinriktad personal, måste jag lyfta fram. Det är värt mycket. Jag åt en Mickes burgare. Klyftpotatisen och aiolidressingen var mycket god, men köttet var likt en frysvara från Findus - kompakt, torr och stekt så att kanterna blir hårda.Mat: 3/5
Otrolig vällagad mat,trevlig atmosfär o personal
Kunde man ge minus stjärnor så skulle jag det
Det var en så fantastisk god lunch med en väldigt serviceinriktad servitör Mikael, om alla vore som han skulle alla matställen blomstra, man vill gärna komma tillbaka dit igen. Tack.
Comment on this business

to add Restaurang Bettina map to your website;