facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Bosporen

About


Bosporen har funnits sedan 1978 och har blivit något av ett landmärke på Leksands karta. Välkommen in för smakrik mat på färska råvaror mitt i Leksand.

Story

Bosporen har funnits sedan 1978 och har blivit något av ett landmärke på Leksands karta. Välkommen in för smakrik mat på färska råvaror mitt i Leksand.



"Restaurang Bosporen har funnits i Leksand sen starten 1978.Lokalerna som Restaurang Bosporen finns i nu är före detta Apotek lokaler som förvandlades till Restaurang 1978 då Bosporen kom till!"
Address: Torget 1, 79331 Leksands-Noret, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 024713280
City: Leksands-Noret
Zip Code: 79331



related searches: Lyktan Leksand, Mat vid Siljan AB, Siljans lunch, Bruntegården Rättvik, Dardanellerna
Reviews
Vi köpte hem 5 Nyårsmeny med oxfilé. Alla rätter var genomgående dåliga. Själva laxen till förrätten var bra. Seg brödbit trist dekorerad! Oxfilén var under all kritik! Seg senig smaklös! Potatisgratängen hade en otrevlig smak! Efterrätten var en kletig trist choklad ”någonting”!!! Botten! Aldrig mer!
Jag beställde pasta​ som de kallar carbonara. Måste säga att det var under all kritik! Överkokt och översaltad pastamed pizza -skinkstrimlor o "parmesan" pulver för det 159 kronor:- känner Fruktansvärt besviken.pizzan dom dotter tog var okey men inte mer.
Mycket folk inför matchen. Lite seg service o inte den godaste hamburgaren jag ätit. Men trevlig lokal.Mat: 2/5
Det var bra men har ätit bättre.
Pizzan var dyrare än vad som står på hemsidan och pizzasalladen smakade illa och kostade 25 kr. Måste vara Sverige-rekord.
Bra läge mitt i centrala Leksand. Besökte Bosporen utanför säsong. Jag var den enda på hela uteserveringen. Som var stor. Ganska rymligt inne med. Tog en pizza och den var ok. Typiskt trestjärnig. Trevlig personal. Ingen speciellt lång väntetid. Som sagt. Utanför säsong.
Jättetrevlig restaurang med möjlighet att sitta ute sommartid. Bra urval av mat med allt från plankstek och schnitzel till pizza och pasta. Barnen var också imponerade av maten. Trevlig personal och bra service. Centralt läge mitt i Leksand.
Mycket goda pizzor. Frugan tyckte hennes Vega pizza var jätte god. Har dom billigaste ölen jag sett på mycket länge 39kr. Jag åt Leksand special också bra.
Gamla Bosporen som man åt på som barn för 35 år sedan håller fortfarande en bra standard.
Stor uteplats och bra väder höjer betyget. Pizzan motsvarade inte förväntningarna alls tyvärr. Fortsätter göra pizza hemma istället.
Comment on this business

Directions to Restaurang Bosporen with public transportation


Villagatan 80 meters
Sparbanksgatan 80 meters
Leksand Fiskgatan 90 meters
Fiskgatan 90 meters
255
271
273
274
275
277
281
282
909
Leksand centrum 100 meters
255
271
273
274
275
277
281
282

to add Restaurang Bosporen map to your website;