facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Bryggan

Restaurang Bryggan

About

Kvällsöppet alla dagar i veckan!
After Beach ons-fre mellan 15-19 på Eastside
Lunch lördag & söndag.

Story

Öppet året runt för fest, vardag & events. Vi har en egen brygga precis utanför och lånar marinans platser vid behov och blir därmed ensamma om att ha ca 30 båtplatser tillgängliga för våra gäster!

Boka gärna lokalen för privata fester eller företagsevent. Vi kan erbjuda er en mängd alternativ och hjälper gärna till med arrangemang, såsom DJ, transport, events av olika slag, som kompletterar festen.

Address: Gåshagaleden 12, Gåshaga marina, 18166 Lidingö
Phone: 0840804011
City: Lidingö
Zip Code: 18166


Opening Hours

Monday: 17:00 - 22:00
Tuesday: 17:00 - 22:00
Wednesday: 15:00 - 23:45
Thursday: 15:00 - 23:45
Friday: 15:00 - 23:45
Saturday: 12:00 - 16:00


related searches: restaurang lidingö, restaurang gåshaga, restaurang bryggan lidingö meny, restaurang bryggan ålsten, pier 16 lidingö, lunch lidingö, restaurang j lidingö, quarti lidingö
Reviews
Entrecote är ruttnat. Fick kräkning i toa. Vi meddelade personalen och fick 0 respons. Aldrig tillbaka
God mat och trevlig personal och stämning. Toppen att hundarna är välkomna. Denna gång fick de dessutom både vatten och godis. Men för andra gången/besöket finns inte den öl jag beställt från menyn, vilket är trist.
En typisk junikväll med åskregn men så trevligt ändå!
Ett mysigt ställe med mycket bra mat och utsikt mot vattnet. På populära tider är det svårt att få platser. Vänlig service med ett leende på läpparna. Klart värt ett besök.
Vår servitris hade bra service, men maten var sådär. Senig entrecote och såsen smakade lite bränt. Utsikten och uteserveringen fantastisk därav 3 stjärnor.
Fint läge vid vattnet, snyggt, god mat o mysig personal. Riktigt trevligt!
Bästa restaurang besöket i år
Se upp för personals fräckhet! När du satt dig till bords kommer personalen med två glasflaskor med vatten i handen och frågar ”bubbel eller stilla vatten ?” Väljer du bubbel är det ett påslag på 152 kr för en familj på 4 personer. Fräck enligt mig!
Bra läge. Inte så många bra ställen att välja på på Lidingö. Men detta är bra ställe. Kanske inte superservice. Inte så på att fixa allergi varianter på sin mat, ont om gluten och mjölkfri mat. Käkade moules frittes. Gott. Maten kom Hyffsat snabbt ... Vi är nöjda. Kommer jag gå tillbaka? Ja.
Trevlig restaurang med vacker utsikt över båthamnen. Bouillabaissen eller snarare skaldjur- och fisksoppan var god, liksom de övriga rätterna som sällskapet smakade. Personalen är trevlig och tillmötesgående.
Comment on this business

to add Restaurang Bryggan map to your website;