facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang China Palace

"China Palace är en av de äldsta asiatiska restaurang i Landskrona.Sen vi startade har vi alltid fokuserat på att använda färska råvaror och tillaga rätten på dess traditionella sätt som den förtjänar med stor passion till rätt pris för våra kunder.Vi började med att fokusera på kinamat men under åren har vi börjat inleda olika maträtter som thailändska rätter samt de traditionella kinesiska rätter som “Peking Anka”, “Dim Sum”, “Dumplings” och Sushi och mer där till, välkommen in på en matbit!"
Address: Järnvägsgatan 19, 261 32 Landskrona
Phone: 041826882
City: Landskrona
Zip Code: 261 32



related searches: Restaurang china palace landskrona menu, Restaurang china palace landskrona reviews, Restaurang Basilika Landskrona
Reviews
Besökte denna restaurang i helgen då det brukade vara normala priser. Denna gången n var priserna höjda och speciellt reagerade vi på prishöjningen för barnens buffé. Med tanke på hur mycket barn äter så är det inte värt att gå hit med barn. Sedan var det ganska kallt i lokalen när man satt och åt, hela sällskapet frös och vi konstaterade att ventilationen bara blåste in kallluft. Ingen restaurang att rekommendera varken kvalitets eller mat matchar priset man får betala.
Väldigt trevlig asiatisk restaurang! Dem erbjuder blandat inkl. Sushi!Mat: 5/5
Beställde för avhämtning, snabb service och trevlig personal. Lite för lite sås i biff med bambuskott men generösa portioner, beställde även friterade räkor och kyckling och friterad banan med glass. Passade på att titta på buffén som såg god, varierad och fräsch ut.Mat: 5/5
God buffé, rikligt med olika rätterMat: 5/5
Kass mat dålig buffé vi åt igår sut biff kött helkass i magen vi äter inte där igen Tillgänglighet för rullstol: Ok
Bra lunchbuffe med en hel del framme. Dels allt det vanliga men nice med rischips och så vilket man inte brukar hitta annars. Prismässigt är det ingen höjdare så man känner en viss press att äta upp pengarna. Men så finns det friterad banan framme, bara där kan man klämma en nio tio stycken. Sushi finns med. Den är sådär. Men gari är gari.
God mat på buffén, sushin är sådär. Trevlig personal Mysig inredningMat: 4/5
Jättegod buffé och underbar dessert! Kan inte bli bättre. Trevlig personal dessutom! Tack!Mat: 5/5
Precis vad man förväntar sig av en kinabuffeMat: 4/5
Innan var dom bra. God mat och trevligt ställe att äta på. Men på de senare besöken så har dom blivit otrevligare och otrevligare. När man äter buffé så vakar dom över en som hökar för att man inte ska ta för mycket. En gång kommenterade dom hur man ska äta dvs. vad man ska ta och inte ta. I vilken ordning och hur mycket. Innan så var Sushin god, men nu är den under all kritik. Beställer man för att ta med så har dom blivit väldigt snåla. Jättetråkigt att dom har blivit så trista.
Comment on this business

to add Restaurang China Palace map to your website;