facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Cimbris

Address: Storgatan 10, 272 31 Simrishamn
Phone: 0414-14121
City: Simrishamn
Zip Code: 272 31



related searches:
Similar places near
Pizzeria Simrishamns Piri Piri Pizzeria Simrishamns Piri Piri 135 meter Supergoda pizzor med mycket "fyllning" Åt en glutenfri Tomaso, den var både...
Gårdens  Vedugn  Trädgård  Restaurang  Bed&Breakfast Gårdens Vedugn Trädgård Restaurang Bed&B... 172 meter Kan verkligen rekommendera ett besök på Gårdens Vedugn. Så mysigt och fint och pizzor...
Gårdens Cafe Och Vedugn Gårdens Cafe Och Vedugn 187 meter Kan verkligen rekommendera ett besök på Gårdens Vedugn. Så mysigt och fint och pizzor...
Pizza House i Simrishamn AB Pizza House i Simrishamn AB 599 meter Trevlig personal och ett enkelt och fräscht boende för natten. Duscharna och toalette...
Reviews
Åt en sen lunch på en vardag i lågsäsong. Helt ok mat 3+ för att vara lunch, fish&chips god och frasig, panerad spätta också god och frasig men trist kokt potatis, god schnitzel med ugnspotatis och pepparsås. Kan skippa oreganokryddan på schnitzeln? För lite sås och en grillad paprika strimla på schnitzeln, generellt små portioner för 160sek på lunchen. Alkoholfri öl Carlsberg 59 sek på lunchen rätt dyrt men den var väldigt god och 40cl. Lite halvtrist salladsbord men god pizzasallad och bröd. Något långsam service efter menyn men sen gick det undan. Stökig personal och mycket domderande i bakgrunden. Vart överraskad av medeltidsinredningen .
Fantastiskt god mat åt fish&cips ock maken åt räksallad. Vitt vin kylt och fräscht. Trevlig personal. Kan verkligen rekommendera detta ställe.
Fick ett väldigt trevligt bemötande av personalen och deras mat var supergod. Dotterns betyg var: "Detta är den bästa Margaritan jag ätit". Rekommenderas verkligen.
Otroligt trevlig personal, god mat, prisvärt. Snabbt och bra i alla avseenden. Rekommenderas Barnvänlighet: Bjöd på glass på alla barn Tillgänglighet för rullstol: Fin ramp och väldigt hjälpsamma.
Der var verkligen lågsäsong när jag var där. Ganska mysig restaurang. Tog en burgare, den var god men inget speciellt märkvärdigt med den. Tror dock att planksteken hade varit ett bättre val.
Har främst ätit lunch här. Bra utbud av lunchmåltider, men portionerna är relativt små sett till priset. Salladsbaren är däremot väldigt fin, varierad och fräsch, personalen har alltid varit trevlig, och miljön välstädad, mysig och fräsch.Mat: 3/5
Trevlig personal och bra service. Åt en fantastisk räksallad!
Jag var väldigt nöjd med maten under mitt besök idag och därför tacksam att jag läste alla negativa recensioner i efterhand då jag annars förmodligen hade valt en annan restaurang. Vi var ett sällskap på 8 personer och den sk. inkastaren som omnämns negativt i en annan recension upplevde vi istället som en väldigt trevlig och skojig person.
Trevlig restaurang, gott och vällagat. Jag tog en ryggbiff som serverades med en god sås och potatisklyftor. H. tog en grekisk köttfärsbiff som kanske var en aning för hårt steka men ändå goda. Salladsbuffén ingen större höjdare men när jag påpekade att jag inte tycker om urkärnade svarta oliver kom kyparen strax med en skål goda kalamataoliver i olivolja.
OBS!!! BESÖK INTE DETTA STÄLLE!!! TURIST FÄLLA!!! -Avslagen pepsi hur lyckas man med det? -Avslagen Proseco, inga bubblor… -När min fru beställde vin fick hon inte knappt ett halv glas ens… -Hällde upp vin och det droppade från flaskan, så okunnig personal. Kunde haft en duk under flaskan eller något. -Vi beställde planka och det var PULVERMOS…. -Köttet till plankan smakade ingenting… fick ösa på salt och peppar. -Pastan som min frus syster beställde var så mycket fett i så det bara droppade gick inte äta upp allt smakade bara olja.
Comment on this business

to add Restaurang Cimbris map to your website;