facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Coco Thai

"Hej!Välkommen till Cocothaivi finns på Västra Storgatan 1Hallsberg Här på CocoThai är matlagning vår passion. Vi använder bara de bästa ingredienserna för att skapa våra äkta thailändska rätter som fyller din mage och värmer ditt hjärta."
Address: Stortorget 2 , Hallsberg 694 30, T, SE
City: Hallsberg
Zip Code: 694 30


Reviews
Kört avhämtning några gånger, snabbt och smakrikt det jag provat hittills.Mat: 4/5
Stannade till på väg till Sthlm. Vilken trevlig restaurang! Fräsch och jättegod mat. Bra pris och helt underbar servitör. Önskar att den låg i min hemstad! Vegetariska alternativ: Goda vegetariska alternativ Parkering: Bra parkeringsmöjligheter.
Brukar köpa riktig god och färsk nylagade rätter härifrån. Men förra veckan ville jag bara ha en god nudelsallad med vårrullar att ta med. Tyvärr blev det en riktig besvikelse. Nudelsallad ska inte se ut som den gjorde och helst inte varmt heller och utan en god dressing. Tråkigt att behöva ge dålig betyg endast för en trist och varm sallad där av nån konstig anledning hade isbergssallad i botten. Varför?
Jag kom med min syster idag, perfekt mat och jätte bra bemötande! Personalen skrattade med oss o vi alla hade det jätte kul, min syster tyckte om maten och atmosfären!!
Satt 10 minuter utan att någon personal sa hej och tog en beställning. Gick därifrån.
Köpte sushi får inte äns det jag beställde, riset var torrt och allt smakade unket. Och hitta hår i maten. Rekommenderar inte maten därifrån
Bästa stället i hallsberg pågrund av lunch buffet bra grejer bra pris om man äter lunch buffetMat: 5/5
Bästa stället .Alltid bra mat ,har koll på allergi och Alltid trevliga Specialkost: Fixar Alltid glutenfritt
Trevligt ställe, fint och mysigt med god mat. Toppen ! Vegetariska alternativ: Vegetariska vårrullar beställde vi. Vet inte i övrigt vad mer dem har vegetarisk Barnvänlighet: Barnen gillar maten men saknar den där glassen med friterad banan som förut fanns efter maten Parkering: Finns parkering bredvid. Och vissa platser längs gatan. Det är en stentrapp med tre trappsteg in. Vilket kan vara bra att veta för handikappade. Om dem har någon ramp till vet jag ej
God och mycket mat. Väl tillagat.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Coco Thai map to your website;