facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Edelweiss

Restaurang Edelweiss

About

Varmt Välkomna!

På Drottninggatan 15, mitt i Helsingborgs centrum ligger Restaurang Edelweiss, enligt vår utsago en riktig klassiker i Helsingborg.

Story

Varmt Välkomna!

På Drottninggatan 15, mitt i Helsingborgs centrum ligger Restaurang Edelweiss, enligt vår utsago en riktig klassiker i Helsingborg. Här erbjuds det vällagad mat av bästa råvaror till bra priser, ett varierat och smakrikt ölsortiment och en riktigt god stämning. På helgerna riggar vi scenen för livemusik och garanterar trevlig underhållning! Hoppas vi ses!



"På bästa läge mitt i centrala Helsingborg finner du det mytomspunna Edelweiss. En tyskinspirerad kvarterskrog med ett kök som fått den mest schnitzelvurmande tysken att bli salig över våra schnitzlar. I baren finner du öl från båda de allra största bryggerierna såsom noga utvalda hantverksöl från de små mikrobryggerierna, ett ständigt uppdaterat sortiment där du gör bäst i att fråga om våra senaste tillskott.Krogen har huserat här sedan decennier tillbaks, vilket gör oss till en av klassikerna i Helsingborgs nattliv. På vardagskvällarna slinker du in för att koppla av och varva ner och reflektera över livet i lugn och ro. På helgen skruvar vi upp volymen och bjuder in stans mest talangfulla musikanter för att underhålla ifrån vår scen."
Address: Drottningatan 15, 252 21 Helsingborg
Phone: 042-213737
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches:
Similar places near
Restaurang Glada Änkan Restaurang Glada Änkan 740 meter Väl omhändertagna av personalen mycket kärlek och värme, goda rätter och gott vin til...
Schnitzel & Burger Schnitzel & Burger 2 km Deutsches Restaurant
Reviews
Blir ett par Schnitzlar och Berlinger Kindel varje år. En haxe slinker ner även den då och då.Rekommenderade rätterSchnitzel, Grillhaxe
Schnitzlarna tyckte alla i sällskapet var för hårt panerad, men köttet var bra. Snålt med sås till jägarschnitzel, men gott om svamp och fläsk. Fläsket borde dock ha varit med den i stekta potatisen istället, och såsen borde ha innehållit svamp. Nu låg svampen löst med fläsket på schnitzeln istället. Svampen, fläsket och den stekta potatisen var dock god. Väldigt god öl. Trevlig och tillmötesgående personal. Ovanstående baseras på flera måltider med schnitzel i Tyskland. .....eller så är vi bara gnälliga..
Bokade bord för middag och blev placerad framför spelmannen samt i baren bland dansande onyktra gäster. Har aldrig varit med om något liknande. Gick efter förrätten.Mat: 4/5
God mat men skandal att det kostar 30 kronor extra om du vill ha mer sås på tallriken. Ni snålar med såsen på tallriken och givetvis ska gästen få mer sås utan extra kostnad.
Mycket bra med go mat och jättebra service jättegod mat till ett bra pris. Kan varmt rekommendera detta mysiga ställe med trevlig musikquiz med Thomas som sjunger och spelar jättebra. Hälsningar Lars med sällskap från Landskronas Parkering: Finns plats i ett parkeringsgarage 25 meter ifrån restaurangen.
God mat,men kom hit hungrig för du får mycket mat Mat: 5/5
God mat och bra service
Maten var god, miljön mysig. Servitriserna var stressade och väntan på maten var lång, därför fattas en stjärna.
Får nog boka plats nästa gång. Då blir det mycket bättre hoppas jag
Riktigt bra schnitzel, bra med tillbehör och öl till! Rekommenderar verkligenMat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Edelweiss map to your website;