facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Elegant Garden

Address: Riddarplatsen 16 , Järfälla 177 30, AB, SE
Phone: +46 8 580 821 15
City: Järfälla
Zip Code: 177 30



related searches: Restaurang elegant garden järfälla menu, Restaurang elegant garden järfälla photos, Restaurang elegant garden järfälla reviews, Lunchbuffé Järfälla, Restaurang Jakobsberg, Lunch Jakobsberg
Similar places near
relaXia relaXia 1 km
Hao Men Hao Men 2 km Trevlig personal, god mat! Vi alla fyra som åt är väldigt nöjda
Reviews
Lunchen var god. Synd att buffén gått upp så mycket i pris. Inredningen är väl okej men lite mera grönt i lokalen som större växter skulle inte skada.
Bra meny men skulle vilja att de skärpte till sig med sushi buffén. Trevlig personal som gärna gör förändringar i rätterna. Barnvänlighet: Ja Parkering: Stor parkering invid Tillgänglighet för rullstol: Ja
Bra mat, sushi och stora portioner mat! Trevlig personal. Lite minus för inredningen, känns väldigt kalt och tomt.
Har Varit så gott i så många år! Men de har tyvärr tappet det. Har de bytt kock under senaste månaderna? Kycklingen som tidigare varit full av smak har blivit smaklös…. Så synd, innan har det varit gott såväl lunch som kväll. Har ätit hos er i minst 25 år. Nu får vi se om vi nånsin ses igen.
God och prisvärd mat, trevlig service. Rekommenderar!Mat: 5/5
Mycket trevlig personal och väldigt god mat. Tyvärr tillhåll för diverse typer som är där för alkoholen så hela lokalen luktade öl och rök för de stod utanför entredörren och rökte.
Mitt favoritställe på kvällarna innan jobbet och på helgerna. Bra mat och social och charmig ägare o personal. Oavsett om man ska äta middag eller bara ska ta en öl så är detta ett ställe man kan besöka tillsammans med vänner eller ensam
Detta ställe har resonliga priser och trevlig personal. Jag tycker om deras mat men om man känner sig sträng så kan jag säga att biffen dom serverar har aldrig varit god. Den är alltid senig eller gummiaktig. Annars är deras kyckling och scampi bra.
Helt OK sushibuffé plus asiatisk buffé.Mat: 4/5
Det här stället har haft samma meny i över 10 år... Inga uppdateringar har skett. Lokalen känns mer som ett alkishak än restaurang. Okej för avhämtning och överkomliga priser.
Comment on this business

to add Restaurang Elegant Garden map to your website;