facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang ferrari

Restaurang ferrari
Address: askim verkstads verkstads 5b, 43634 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0708860988
City: Askim
Zip Code: 43634



related searches: Ferrari Museum, Il Cavallino Ferrari, Ristorante Cavallino Ferrari, Cavallino menu, Ferrari Cavallino Palm Beach, Cavallino Horse, Måltiden, Ferrari restaurant Italy
Similar places near
Falkegrens Kök Falkegrens Kök 118 meter Bra lunchrestaurang som bjuder på både fisk, kött och vego alternativ varje dag.
Reviews
Fantastiskt god välsmakande husman i sitt segment. Det är en restaurang jag längtar att återvända till i arbetsdagen. Extra plus till kundens dagliga valfrihet bland kolhydraterna vid salladsbordet. Daglig glassdessert och dessutom på fredagar är även inkluderat hemmalagat bakverk. Parkering: Närmast en omöjlighet att inte hitta en närbelägen parkering utanför eller i området.
Fantastiskt god mat, märks att genuint intresse för matlagning, erfarenheten finns även tillmötesgående och trevliga. Åt årets julbord igår som var fantastiskt med stor variation som det även är på dagens. Självklart ingår gott kaffe. Drivs vidare i högsbo med bra tillgönglighet för lunch träffar, värt en ganska lång omväg.Vanlig kö med bricka som rör sig snabbt framåt
Åkte ut från stan för att testa havskatten med skaldjurssmör. Fantastiskt gott!!!Mat: 5/5
115 spänn för en lunch april 2023. Plus för retroatmosfären.Mat: 4/5
Fantastisk lunchrestaurang. Vällagad och välsmakande husmanskost och andra spännande rätter.
För att vara en lunchrestaurang tycker jag att de har mycket bra kvalitet på maten, och man får dessutom efterrätt utöver sallad, dricka & kaffe vilket många andra inte har. Priset är helt ok och personalen är trevlig. Lokalen känns som rätt tråkig dock, men ganska standard för en lunchrestaurang.
Bra standard restaurang för lunchenMat: 3/5
God mat och efterrätt på fredag , väldigt prisvärd lunch. Lätt att parkera på utsidan av restaurangen.
Trevligt lunchställe. Maten är vällagad. Mindre salladsbuffé, men tyvärr Nescafé
Jätte god mat på bra pris.. Parkering: Stort parkerings område..
Comment on this business

to add Restaurang ferrari map to your website;