facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Fyren

Address: Tage Wikströms Gata 7 , Grebbestad 457 72, O, SE
Phone: +46 525 104 05
City: Grebbestad
Zip Code: 457 72



related searches: GH Fyren lounas
Similar places near
Charlottenlunds Parkfören Charlottenlunds Parkfören 339 meter Nordiska mästerskapen i ostron öppning trevlig tävling.
Reviews
Värsta jag ätit. Beställde en vegetarisk sallad med grönsakerna smakade som dom legat i veckor och dom färska champinjonerna smakade ruttet och unket. Paprikan var sladdrig och geggig och oliverna hade definitivt blivit dåliga. Mår illa än åt bara några tuggor. Vegetariska alternativ: Två vegetariska alternativ på menyn.
En av dem sämsta turkpizzorna jag ätit norr om Göteborg, jag trodde han skämtade å skrattade när han sa att han skulle lägga till en avgift för att dela pizzan då jag skulle äta den i min båt, men helt riktigt han la på 10kr slice avgift, det här kan va en av dem pinsammaste affärsmodellerna jag sätt, lycka till i framtiden jag kommer aldrig handla hos er igen å avråda alla från att äta där
Riktigt god pizza som påminde mig om hur pizzorna smakade förr där jag växte upp. Att vi tog med den och åt den nere vid vattnet en bit bort hjälpte säkert. Men pizzan var det inga fel på.
Är i Grebbestad skall äta pizza på fyren en av godaste pizza I Sverige det är att rekommenderaMat: 5/5
En bra pizzeria med det mesta. Flera bord på uteserveringen. Pizzan var god men inget speciellt. Vettiga priser.
Dyrt, måste vara anpassat för norska turister. 130 kr för en kycklingkebabtallrik inkl dricka. Kebabtallrik serveras i en aluminiumfolieform sån man förvarar mat i med all sallad under så den inte syns. Ser oaptitligt ut. Sämsta kebabupplevelsen hittills i mitt liv. Personal var trevlig.
Pizzorna är över förväntan och även kebabpizzan är helt ok. Vilket är ett grymt bra betyg då det är ett fåtal pizzerior som kan göra en ok kebabpizza. Trodde helt enkelt inte att jag skulle hitta en så bra pizzeria i en turistort som grebbestad.
Jättegod pizza, vettiga priser och trevlig personal
Lite virriga och halvtaskig kommunikation mellan personalen, så det kan bli fel. Men de gör goda pizzor
Små och dåliga pizzor. Tar betalt för att slica pizza och extra sås. Trevlig personal ända +
Comment on this business

to add Restaurang Fyren map to your website;