facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Golden Cave

About

"Att äta skall vara en fin upplevelse, upplev den här med oss och njut i en trevlig miljö med absolut bästa service."

Address: Torget 2 A , Kungsängen 196 30, AB, SE
Phone: +46 8 581 659 70
es.evacnedlog@ofni
City: Kungsängen
Zip Code: 196 30



related searches: Restaurang golden cave kungsängen menu, Restaurang golden cave kungsängen photos, Restaurang golden cave kungsängen reviews, GC KÖK och BAR
Reviews
Jättegod pasta, måste tillbaka för att testa fler rätter. Finns en hel del intressanta rätter att kolla in. Personalen var supertrevlig och hjälpsam. Mysig uteservering men också mysigt invärtes. Ett måste om man vill ut på en trevlig restaurang i Kungsängen centrum!
Tänk dig att du ska äta en trevlig middag med din käresta på alla hjärtans dag. Ni går till den lokala mysiga restaurangen och förväntan är hyfsat hög på att ni ska få något gott att äta. Ni väljer fisk. Fisken är torr som fnöske. Potatisduchessen är nästan svart. Vi pratar med personalen. Men de bryr sig inte. Så, nästa gång kommer vi att åka vi in till stan.
GC är bland de bästa restaurangerna som jag har satt min fot i, alltifrån utbud, kvalitet och kvantitet, service och pris
har inte varit där på senaste tiden men de gånger vi ätit där har det varit riktigt braMat: 4/5
Bästa platsen att äta på. Emin och personalen gör alltid sitt bästa
Deras ceasarsallad är svår att slå!! Man får mycket av allt, kreativt med frukt i och fantastisk harmoni på smakerna. MUMS!
Bra mat men långsam service. Tog lång tid innan vi fick beställa dricka och mat. Fick ropa in i köket för att få betala. Ingen vegetarisk meny.
Fantastisk mat men lite dåligt att man inte får någon kompensation då de levererar fel maträtt. Visst hade de kunnat laga planksteken som jag hade beställt men det skulle ta en stund sa servitrisen och frugan hade fått sin mat
Lokal trevlig restaurang, serviceminded personal, god mat men vore trevligt med en ny meny. Den har varit några år på nacken..
God mat men var beredd på att hamburgaren är mycket rosa i mitten och mycket trevlig personal/service.
Comment on this business

to add Restaurang Golden Cave map to your website;