facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Golden Lion

Restaurang Golden Lion

About

Asiatisk restaurang med Mongolisk BBQ samt klassiska västerländska rätter

Address: Brogatan 8, 33433 Anderstorp
Phone: 0371 150 80
City: Anderstorp
Zip Code: 33433



related searches:
Reviews
God planka. Det är inte ofta vi är i Anderstorp men idag gjorde vi det. Vi skulle träffa en person som vi aldrig mer kommer att se.m och därför stannade vi här för att äta. Vi är jätte nöjda med maten
Very nice: super service and lovely food. Very nice prices as well! Översatt av Google Mycket trevligt: super service och härlig mat. Mycket bra priser också!
God mat, med bra råvaror till ett bra pris. Fyra stjärnor för att även det starkaste som var "***" på menyn, var inte så stark som jag hade önskat. Men stark enligt vår svenska standard antar jag. Men maten var jättebra. Extra + för den goda räksoppan vi åt till förrätt.
Väldigt trevlig personal. Frågade vad dottern gillade och fixade det. Köttbullar, pommes och lingon och ketchup. Trots att vi kom kl. 21 när de skulle stänga.
Inget i lunchbuffén smakade något. Det var lite urvattnat, smaklöst. Mycket trevlig personal. Trevlig atmosfär. Jag kommer inte att äta lunch här igen.
Det tar för långt tid att få maten. De säger 15 minuter men det tar 30 minuter varje gång.
good value for money, menu can be a bit overwhelming cause there's a lot of stuff on it, but what I got tasted good so it wasn't a big deal. I picked one of the meals that was supposed to be really spicy but it wasn't very spicy. Översatt av Google bra valuta för pengarna, menyn kan vara lite överväldigande eftersom det finns mycket grejer på den, men det jag fick smakade bra så det var ingen stor sak. Jag valde en av måltiderna som skulle vara riktigt kryddig men den var inte särskilt kryddig.
Mycket god mat med fantastisk service! Otroligt prisvärt och ypperligt gott.
Rent å fräscht. Helt okay kinamat. Trevligt bemötande. Funkar definitivt!
Mycket god mat. Åker dit ofta!
Comment on this business

to add Restaurang Golden Lion map to your website;