facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Heng King

Address: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Phone: 087777054
City: Handen
Zip Code: 136 46


Reviews
Grymt besviken, betalade 200kr för en tom buffé och en öl. På buffén fanns rester och köttbullar och pommes... Otrevlig attetyd när man frågade om dom inte skulle fylla på med mat. Stod och slabbade med en golvmopp intill där jag åt. Lokalen är dock fin, men maten sög. Det som fanns var också väldigt salt
Jättedålig service. Även fast maten var supergod verkligen så drar personalen ner restaurangbesöket avsevärt! Hur kan man vara så otrevlig och ohjälpsam när man arbetar på restaurang? Inte en enda log mot en eller sa hej och det var 6 st som jobbade där. De pratade och skrattade med varandra men man fick ingen typ av värme eller hjälp utan stod där som ett fån. Så nej, vi kommer inte gå tillbaka!
Varierande kvalitet på maten. Ibland finns det räkor ibland inte... Glass finns ibland.. Ett plus är varma tallrikar!Mat: 3/5
Ofräscht, med tanke på hur liten bluffen var så dyrt. Smakade ingenting, och då äter jag Kina mat i Sverige och i Kina. Minst 4 dagar i veckan.
Bästa buffén i Haninge, maten var helt utsökt. Bra pris till lunch oxå. Så har du inte testat detta ställe så gör det var galet gott. Och mycket fräscht.
Åt deras Buffé för säkert 100:ade gången. Tycker dem har förutom bra stämning och ganska ok mysigt inrett, trevlig personal och Maten är inte helt dum den heller. För att vara Buffé med Asiatisk mat som Sushi, så smakade det bara bra! Rekommenderar om man är väldigt hungrig och vill sitta en bra stund ett par vänner och gotta sig.
Det här stället är ett skämt, 169 för buffe som egentligen är bara ofräscha och äckliga rester!!? Enligt dom skulle det fyllas på om 5-10 min. Det gick en halvtimme och inget hände. Mjölk till kaffet var ruttet, verkar ha stått framme i flera dagar. Dessutom mycket otrevlig personal som saknar känsla för service.
Mycket bra lunchbuffé som smakar gott. Bra pris! Vegetariska alternativ: Dumplings, vårrullar, grytor, mycket grönsaker Barnvänlighet: Stor yta Tillgänglighet för rullstol: Får man hjälp med dörren är det inga problem att röra sig i lokalen med rullstol.
Billigt, maten är god. Här serveras inget fläsk. Det var bra eftersom vi var flera muslimer så det var inte svårt att hålla koll.
SMÅ KRYP I RISET OÄTLIGT PERSONALEN VÄGRAR GE PENGARNA TILLBAKA.SERVERAR GAMMALT ÄT INTE DÄR.SKA KONTAKTA HÄLSOVÅRDSNÄMDEN DOM FÅR STÄNGA. INGEN SKA GÅ DIT, MAN BLIR MAG SJUK..
Comment on this business

to add Restaurang Heng King map to your website;