facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Horsfjärden

Address: 137 97 Årsta Havsbad, Stockholms Län, Sweden
City: Årsta Havsbad
Zip Code: 137 97


Reviews
Lammfile, snitsel och italiensk alkoholfri öl. Vällagad mat, god service och trevlig atmosfär. Hit återvänder vi gärna.Mat: 4/5
Blev utskälld av ägaren när jag frågade om min mat och min dotters var klar då vi väntat i 45 min och vårt sällskap på min sambo och dotter hade ätit upp för en kvart sen. Ägaren sa att på denna resturang tog dom maten i tur och ordning och ville jag ha ala carte fick jag gå nån annanstans. Blev paff och de visade sig även att dom glömt vår mat men han skällde istället ut mig. Oprofessionellt och tråkigt bemötande!
Bra meny. Ceasarsallad rikligt, pizza och fläsknoisette 2 rejäla skivor mycket gott!Mat: 5/5
Lång väntetid utan att det var mycket folk eller tryck. Pizzan var likblek och slapp. Smaken var snäppet bättre än en micropizza från lidl. Argsint personal bakom kassan och gav ett oseriöst intryck.Desutom har dem mage att ta 20kr mer för en pizza än vad som är standard för kommunen.
Fruktansvärd personal dålig hantering av maten så ojämn kvalitet på matenMat: 1/5
Väldigt fina pizzor. Tunna o.slicade.Mat: 4/5
Bra ställe. God mat. Gott om p-platser. Nära till bussen. Ligger i det vackra Årsta Havsbad.
Enklare matställe med bänkar ute men finare bord inne. Trevlig personal men lite slätstruken mat där de inte vågat krydda för ge den karaktär, vilket kunnat höjt betyget. Svettlukt och alkoholkonsumtion var hög på några gäster men ändå lugn stämning. För en sommarresturang vid en badplats ändå helt ok, vill man ha en matbit på en cykeltur så funkar det bra!
God mat, bra meny. Schnitzeln är en favorit!
Mycket god o hemlagad mat o bra o trevlig service.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Horsfjärden map to your website;