facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Ida På Udden

Address: Fyrudden, 610 42 Gryt, Östergötlands Län, Sweden
Phone: +46 123-40210
City: Gryt
Zip Code: 610 42



related searches: Restaurang ida på udden menu, Restaurang ida på udden reviews, Arkösund restaurang, Gryts Varv, Söderköping brunn meny
Reviews
Trevlig restaurang. Maten var god och det stora gröna äpplet i fönstret var sjukt najs. Punkten där restaurangen ska ligga på Maps är dock fel vilket gör att det är lite svårhittat.
trevlig lokal, ungdomlig psl men toast skagen för 95 kr måste ha hämtats från en plastburk hos handlarn vägg-i- vägg. skäms o gör om !
2 vuxna 3 barn och hund. Mätta och mycket nöjda med trevlig personal, bra service och väldigt god mat.
Väldigt högljud personal. De pratade mer med varandra än vad de gav gästerna service. Till och med vår 5-åring tyckte att de pratade för mycket. Hamburgaren var överstekt och knastertorr.
Trevlig rest När båthamn och öppet vatten
Torr, smaklös pizza med en konstigt, kladdig ost på!
Har ätit här flera gånger. Maten är ganska Bra och om man får ett fönsterbord är det ett extra plus. Vill man ha det kan man behöva reservera. Utomhus kan man oxå sitta, men det beror ju på vind och väder. Det är inte en restaurang man behöver klä upp sig till direkt.
Ligger vackert belägen vid vattnet. God mat trevligt bemötande bra service.
Vacker utsikt, jättefina restaurang o uteservering. Tyvärr rätt små portioner
Jag tycker det här stället är underbart jättegod mat jättebra personal allt perfekt .Jag har inte skrivit något annat inlägg.
Comment on this business

to add Restaurang Ida På Udden map to your website;