facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang indigo

Restaurang indigo

About

Njut av goda tapas rätter och en svalkande drink, eller koppla av i en lugn, vacker och rogivande miljö tillsammans med vänner och familj. Den personliga servicen och vår fantastiska mat är viktiga ingredienser hos oss.

Story

Välkommen till Kumlas enda vedugnspizzeria. Vi serverar, Vedugnspizza, Kebab, Sallad. Naturligtvis använder vi endast färska råvaror.

Lite om våra råvaror:
• Mozzarellaost gjord på 100% mjölk.
• Kokt skinka importerad från Italien.
• Tomatsåsen är gjord på solmogna krossade tomater och färska örter.
• Mjölet är importerar från Italien.
• Stark Salami importerad från Italien.
• Bresaola, lufttorkat oxkött.
• Parmaskinka importerat från Italien.

Samtliga råvaror är importerade från Italien.

Address: Stenevägen 28, 692 35 Kumla
Phone: 019-575860
City: Kumla
Zip Code: 692 35



related searches:
Reviews
Ätit lunch där. Stora portioner, jag orkar bara äta hälften. Maten är god också. Trevlig personal. Salladsbuffé ingår och det brukar finnas mycket att välja på, fräscht också. Dom serverar pizza också. På kvällen har de även tapas och à la carte.
God hämtmat . Men vedugnsbakade pizzor är en höjdare .Mat: 5/5
Mycket god fisk med fina råvaror, maten smakade bra, och brödet som serverades före maten var helt underbart
Super god spanieninfluerad meny och många andra goda rätter!Mat: 5/5
Totalt värdelöst att behöva vänta 45 minuter på en pommes. När man hojtar till för att inte personalen uppmärksammar vinkningar får man höra av ägaren att man är portad för att han inte gillar när man "skriker", att ropa lite högre för att bli uppmärksammad är att skrika så får han väl tycka det. Men totalt usel service och inte vart det billigare eller fick man en ursäkt heller för en usel service, han skyllde på coronan, som att den ställer till så mycket att man behöver vänta 45 minuter. Anställ mer personal och gå en charmkurs, driva en restaurang och jobba inom ett service yrke bör man inte göra med den attityden!!! Portad eller inte så hade jag ALDRIG gått tillbaka och valt att blivit bemött dåligt av personalen.
Jag var på indigo igår och när jag kom hem så mådde jag inte så bra. Hela natten så kräktes jag och vi skulle åkt till Liseberg men det gick inte och vi förlora våra biljetter.
Vi tröttnade på Örebro, och spontanåkte till Kumla istället för att äta - blev INTE besvikna ett dugg! : Bemötande: 5/5 Service: 5/5 Maten: Tip-Top! Det var åratal sen jag åt en så helt PERFEKT tillagad ryggbiff! : Rejäla portioner; utsökta ingredienser; supertrevlig personal; bryr sig om kunderna... vi var så nöjda efteråt, att vi bara kunde le. Att ni inte har betygsnitt 5/5 är en gåta! Tveka inte - åk till Restaurang Indigo när du är hungrig. :
Bra service och god mat.
Maten var väldigt god och trevlig personal. Inte det smidigaste att ta sig in med rullstolen. Dock enklare med pantheran än eloflexen. Rekommenderas varmt.
Ett ställe som var bra förr, men jag vet inte om det varit ägarbyte eller liknande men jag blev riktigt besviken på deras pizza. Vad var fel då? Billiga smaklösa råvaror helt enkelt som inte rättfärdigar priset över huvud taget.
Comment on this business

to add Restaurang indigo map to your website;