facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Jakarta

Address: Råsundavägen 110 , Solna 169 50, AB, SE
Phone: +46 73 545 85 67
City: Solna
Zip Code: 169 50


Opening Hours

Monday: 17:00-22:00
Tuesday: 17:00-22:00
Wednesday: 17:00-22:00
Thursday: 17:00-22:00
Friday: 17:00-22:00
Saturday: 17:00-22:00


related searches: Restaurang jakarta solna price, Restaurang jakarta solna menu, Restaurang jakarta solna reviews, Restaurang jakarta solna photos, Mumtaz Solna, Lulu Sushi, Sardin stockholm, Warung Stockholm
Reviews
Underbar personal, smakrik och god mat, mysig miljö och prisvärd dryck. Restaurangen är liten, vilket gör det möjligt för personalen att ge en extra mycket uppmärksamhet. På menyn finns vegansk och vegetarisk mat såväl som flera kötträtter. Här finns något för alla!
Mysig atmosfär och trevlig personal. Jag tog en vegetarisk rätt med tempeh och tofu som hade goda smaker. Jag hade gett stället 5 stjärnor om tempen var godare, den var okej jag jämför med tempen jag åt i Indonesien. Kommer gärna tillbaka om jag har vägarna förbi!
Goda gröna pannkakor och indonesisk öl
Tog take-away. Vårrullen var hård och inte särskilt god, och serverades inte med något annat än en burk sweet chili. Räkorna i svartpepparsåsen var goda, men vi gillade inte såsen, dock ren subjektiv åsikt. Nasi gorengen var torr men god, behövdes någon form av sås för att munnen inte skulle kännas som en öken. Rendang Indonesia var en otroligt överprissatt maträtt som var ganska tråkig. Tillbehör var endast lite ris och en otroligt oinspirerad sallad. I överlag en ganska tråkig upplevelse som kostade för mycket mot vad man faktiskt fick. Kommer ej tillbaka.
En riktig "hidden gem" i Solna. Varenda rätt var väldigt gott. Fin stämning, bra service och ren ställe. Rekommenderas starkt!
Lagom stora portioner huvudrätter , goda smaker, bra service. Lite pricey förrätter - med tanke på hur små dom är. Men supergott.
Jätte god indonesisk mat. Verkligen jätte gott. Vi överraskades både smakerna och dofterna. Fantastiskt!! Tyvärr är portionerna väldigt små Vilken vi oxå nämnde. Trist att gå ifrån en restaurang och inte va mätt.
Härligt ställe med autentisk indonesisk mat. Mycket prisvärt.
Fantastisk mat och trevlig personal. Rekommenderar att testa vattenspenat och het chilipotatis. Allt är dock otroligt gott.
God mat och trevlig mysig lokal!
Comment on this business

to add Restaurang Jakarta map to your website;