facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Jakarta

Restaurang Jakarta

About

Autentiska rätter från olika delar av Indonesien lagade med färska ingredienser, som Ni kan njuta av i lugn och mysig atmosfär.

Story

Vår kock Fiona, som även äger restaurangen är född och uppvuxen i Jakarta, Indonesien. Hon har som sin passion att laga mat och vill dela med sig av autentiska rätter från Indonesien. I Indonesisk matlagning används mycket färska kryddor och örter. Vår matlagning sker med färska kryddor och örter och vi strävar hela tiden på att ge Er som kund den bästa smakupplevelsen.

Våra rätter är utvalda från olika delar av Indonesien då matkulturen skiljer sig på de olika Indonesiska öarna.

Ägaren har även en dröm att bygga upp ett barnhem i Indonesien där barnen kan känna sig trygga, älskade och gå i skola. Barn far idag illa och måste vara ute och tigga på gatorna och många barnhem sköts dåligt och i ekonomiskt vinstsyfte. Därav avsätts 5% av eventuell vinst från restaurangen till detta projekt.

Smaklig måltid önskar personalen och Er kock Fiona

Address: Råsundavägen 110 Solna, 16950 Solna
Phone: 0735458567
City: Solna
Zip Code: 16950


Opening Hours

Monday: 17:00 - 22:00
Tuesday: 17:00 - 22:00
Wednesday: 17:00 - 22:00
Thursday: 17:00 - 22:00
Friday: 17:00 - 22:00
Saturday: 17:00 - 22:00


related searches: Casual Dining Jakarta, Best restaurant in Jakarta 2021, Best restaurant in Jakarta 2022, Outdoor restaurant Jakarta, Restaurant Jakarta Pusat, New restaurant Jakarta 2022, Best Indonesian restaurant in Jakarta, Best cheap restaurant in Jakarta
Reviews
Mycket trevlig restauang i hjärtat av Råsundaså med en mängd spännande och härligt komponerade maträtter. Hela upplevelsen blir som en liten resa.
Super god mat. Trevlig personal
Dålig mat, dålig service. Sämsta mat jag har ätit.
Supertrevlig service och god indonesisk mat! Vi åt Rendang och Nasi Goreng. Mysig restaurang, vi satt på övervåningen vid ett lågt bord med en massa kuddar. Som en myshörna. Kändes som att vara på Bali : Kan verkligen rekommendera Jakarta!
Kanske Solnas och Stockholms bästa restaurang.
Men alltså vilket ställe! Supermysig liten restaurang med trevlig personal och bästa servicen! Bra meny, inget att klaga på!
Solklar favorit. Bra service och spännande smaker.
Jag kan inte nog rekommendera Jakarta. Priserna är inte de lägsta, men det är fullkomligt uppenbart att de använder bra råvaror. Mycket trevligt par som driver restaurangen.
Härligt ställe med autentisk indonesisk mat. Mycket prisvärt.
Comment on this business

to add Restaurang Jakarta map to your website;