facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Kina

"En kinesisk restaurang med autentisk mat mitt i centrala Trelleborg."
Address: Corfitz-Beck-Friisgatan 7, 231 43 Trelleborg (commune)
Phone: 0410-16336
City: Trelleborg
Zip Code: 231 43



related searches:
Similar places near
Restaurang Taipei Restaurang Taipei 268 meter Läs mer om oss! https://www.facebook.com/pages/Restaurang-Taipei/708297249183281?id=7...
ThaiBasilika ThaiBasilika 284 meter God mat och bra trevligt bemötande från personalen Och jätte fin ställe
Reviews
Lunchbuffe 129 kr. En standard Kinarestaurang som har friterat med alldeles för mycket smet, lite för seg biff, lite för torr kyckling. Mkt att välja på och de som gillar klassisk kina tyckte nog det var toppen. Själv gillar jag bättre råvaror och mer smaker så Thai passar bättre. Salladsbuffe och dryck samt kaffe ingick. Inredning klassisk Kinesisk sedan 1990 och behöver en touch-up. Tog betalt snabbt och bra och fyllde på snabbt men inga leenden.
Jag ska inte säga så mycket: Den godaste röd curry jag någonsin smakat. Och jag provade det överallt. Och den ännu godare än Farang i Stockholm. Kom ditt å prova själv!!!
Fin stämning och bra central läge . Åt nasi goreng och gillade verkligen rätten !Mat: 5/5
En sunkik atmosfär med mat som tyvärr inte håller måttet. Serverar endast vatten eller saft till sin buffé. Denna restaurang behöver verkligen jobba på både utbudet, och buffén. Finns andra liknande restauranger som har ett mycket större utbud med allt från mat till dryck. Där dryck så som läsk mm ingår i buffé. Och atmosfären måste få ett lyft då det inte känns rent att komm in och sätta sig vid ett bord.
Katastrof dålig mat. Svindyrt jämfört med Lotus House i Höllviken. Kör alltid till Höllviken och handlar Kinamat. Lite längre men värt varje mil.
Buffén är vällagad och klart prisvärd.Mat: 4/5
Bästa service i Trelleborg älskar man Kina mat så missa inte denna platsMat: 5/5
Super att köpa hem buffe som söndagsmiddagMat: 5/5
Stor härlig fin kinarestaurang mitt i stan i Trelleborg de hade jättegod mat de hade många härliga sorter Man kunde välja på och de hade även buffé som man kunde äta hur mycket man vill det ser väldigt snyggt och trevligt ut personalen var väldigt glada och det var väldigt trevligt att vara där jag kommer göra det tillbaka till detta stället när jag är i Trelleborg toaletterna ser reda och fina ut de ser rent och fint inne på restaurangen Och även ute på uteserveringen
Alltid otroligt vällagad, fräsch och god mat. Blir aldrig besviken när jag besöker Restaurang Kina oavsett om vi äter från menyn eller buffén. Rekommenderar!
Comment on this business

to add Restaurang Kina map to your website;