facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Laguna

Address: Bergmästareg. 10 , Kiruna 981 33, BD, SE
Phone: +46 980 130 00
City: Kiruna
Zip Code: 981 33



related searches: Restaurang laguna menu, Restaurang laguna kiruna menu
Reviews
En "sportbar" med två tv-apparater av storlek större. Restaurangens lokal är stor och rymmer mycket folk. Var här över en helg och beställde pizza, servicenivån på stället var ok, men kanske inte den bästa, mer allmän. Personalen gav inte direkt ett leende till en och såg ut att ha haft bättre dagar. Det vill säga, vi fick våra pizzor till bordet och tallrikarna avdukade. Det enda udda var att när jag ville ha ruccola på min pizza var det ingen som förstod vad det var jag menade förrän jag visade en bild på ruccola hehe. Pizzan var helt klart bra och god, "klassisk" pizza med burksvamp, det fanns även pizzasallad samt kaffe som ingick i priset vilket var positivt. Var även hör och åt en kycklingsallad som var väldigt god och stor portion.
Extremt långsam och dålig service. Fel rätter serverades. En i sällskapet glömdes bort. Ingen vilja att rätta till fel och ingen ursäkt eller erbjudande om kompensation. Att maten är god spelar ingen roll när den inte serveras. Inte alls roligt att vissa redan ätit klart, några väntar på mat och en fick inget alls.
Katastrofalt. Beställde en oxfilé planka. Fick en ”oxfilé planka” - trotts att jag skicka tillbaka maten för att köttet var för genomstekt så fick jag tillbaka denna skosula. Gå aldrig hit.
Detta kan vara det sämsta vi någonsin ätit! Två av oss åt pasta, oxfilé nix det var det definitivt inte och oscaria. Överkokt pasta med ett tjockt lager smält ost och rejält med grillkydda vem har ens grillkrydda i maten?? Som gröt. En åt kebabtallrik där kebabköttet var oätligt, samt resten pizzor som ev kan passera som ok, högst. Riktigt, riktigt uselt och äckligt.
Beställde en krämig oxfile pasta. Fick vad jag kallar en gratinerad pasta som var överkokt och torr oxfile. Smaken var okey.Mat: 2/5
Beställde pizza igår. Smått härsket kött. Beställde kebabtallrik och öl idag. Fick ej kvitto. Frågade. Fick kvitto på kebabtallrik och pannkakor. Fick inget nybakat bröd till rätten som det stod i menyn. Frågade. Fick halvfruset bake-off. Orientdressingen var inte original. Smaklös och på tok för söt.
Hade ganska höga förväntningar när jag kom in då det var ett fräscht ställe men det var lite för blaskig pasta dör priset. De sade dessutom att de skulle stänga tidigare pga möte. Det bästa var att det var en fräsch lokal.
Sämsta carbonara någonsin smakade ingenting var ett lager med smält ost över maten och grillkrydda
Beställde krämig pasta Oscaria med oxfilé och bacon, torr som fnöske och kryddat med tacokrydda!? Varför?
Beställde en souvastallrik förr 225 spänn med dricka då förväntar man sig schysst käk. Hade den serverats med mer lök och sås hade den fått en 4a. Köttet var gott men kanske inte värt priset.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Restaurang Laguna.

Ki̇runa restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Restaurang Laguna address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Restaurang Laguna. On this website you can share your comments and experiences about Restaurang Laguna with other people.

to add Restaurang Laguna map to your website;



Similar places near