facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Lavin

Restaurang Lavin

About

Välkommen till en restaurang med en bred variation av maträtter! Här serveras delikatesser från Mellanöstern, svensk husmanskost och italiensk pasta!



"Vi erbjuder god mat och drycker till bästa möjliga pris. Vi har avslappnad mötesplats för familj och vänner alla dagar i veckan."
Address: Norgegatan 2, 164 36 Kista
Phone: 087506666
City: Kista
Zip Code: 164 36


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Restaurang lavin reviews, Restaurang lavin photos, Restaurant Rödelheim, Beste türkische Restaurant in der Nähe, Neues türkisches Restaurant Frankfurt, Tripadvisor türkisches Restaurant, Türkisches Restaurant Frankfurt konstablerwache, Manti Essen Frankfurt
Reviews
Wow wow wow. Kan inte bli bättre kurdisk mat än så här. Blir många fler besök härMat: 5/5
Fel beställning och trots de fanns hår i maten när vi öppnade förpackningen som var omslaget av plats från restaurangen. Så håret är fallen medan man har lagt mat i lådan. Inte av hemkörning. Blev jätte äcklad och kastade den. Har svårt kunna beställa från de mer. De tecken på ohygien.
Jag tycker att Lavin har schyst käk faktiskt! Det brukar vara ganska lugnt. Bra pris för en lunch ändå.
Tyvärr en trea för mitt besök. Kycklingspett och kött spett var brända på ena sidan, riset behövdes vara lite mer ånga/kokt.
Brukar äta här ofta, alltid trevliga personal och väldigt god mat med stort utbud av salladsbuffé och super god linssoppa, mums!Mat: 5/5
Bra mat sallad bröd lins soppa ingår i maten Parkering: Finns massor av platser kostar
Troligtvis Stockholms bästa kurdiska restaurang. Rekommenderar!
Mellanöstern mat med bra smak. Men om personalens attityd gör hela vistelsen lite sämre annars är det väldigt bra restaurang. Om ni ser kommentaren så skulle jag säga visa mera vänlighet till övriga gästerna som inte kommer eller har samma modersmål!
Man fick inte sitta på restaurangen om man har handlat för mindre än 150kr. Soppa och sallad ingår inte om man tar med trots att man har betalat samma pris som att äta där och handlat för 500kr.
Riktigt gott och prisvärt mat.
Comment on this business

to add Restaurang Lavin map to your website;