facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Loftet, Harstena

"Öppet till den 1 september 2019. Öppnar sedan igen den 17 juni 2020."
Address: Harstena, 61042 Gryt, Östergötlands Län, Sweden
Phone: 0123-420 50
City: Gryt
Zip Code: 61042



related searches: Restaurang loftet harstena review, Harstena handelsbod, Restaurang Loftet Flen, Restaurang Loftet ödåkra meny, Loftet Lidköping, Att göra på Harstena
Similar places near
Fyrudden Fyrudden 11 km
Reviews
Otroligt vackert läge. Möjlighet att sitta ute på en större uteservering eller en mindre balkong, båda med fin utsikt. Harstenatoasten på lunchmenyn var väldigt god. Något högre prisläge än i en större stad på fastlandet vilket känns rimligt med tanke på läget. Definitivt värt ett besök om man är på Harstena!
Fint ställe med fantastiskt mat! Det blev ett misstag i beställningen så vi fick vänta väldigt länge. Tyvärr verkar det som att det sker ganska ofta här, personalen fortsätter dock vara trevlig men är inte alltid så professionell. Torskrygg och toast på bilderna. Torsken är fantastisk!
Ett givet besök varje sommar är Loftet på Harstena. Är så imponerad av att det köket kan hålla det tempo och kvalitet på maten som de har. Se till att boka som ni garanterat får ett bord!!!! Om vi inte ses mer i år, så kommer vi garanterat tillbaka nästa sommar
Charmig liten restaurang långt ute i halsbandet. Idylliskt läge skyddat i den lilla kanalen. God mat och bra service. Lyxigt när man är ute på paddlingstur. Kommer man hit ska man gå en promenad på ön och besöka handelsboden, bageriet mm. Hela ön är väldigt idyllisk, samtidigt som det är väldigt mycket turister
Mysig restaurang med bra service och god mat. Lite väl dyrt.
God mat gösen kunde dock gärna vara något mindre salt i mycket vacker miljö. Bra service.
Jättemysigt ställe, satt i solen på balkongen och delade på en skagenmacka med ett gott glas vitt. Trevlig service!
Åt lunch. För små portioner. Annars bra och trevlig personal, om än något jäktat mottagande. Maten god men stack inte ut. Miljön fantastisk. Väntetiden på maten helt ok till skillnad mot vad många andra upplevt. Men, på tok för små portioner. Om man tar 400 kr för en hummer så behöver man inte snåla med pommes. Likaså var Harstenatoasten i minsta laget.
Den smörstekta strömmingen är kanon! Fisksoppan är inte dålig heller. Men bäst är Carpation. Ta en somrig lunch på Harstena!Väl värt ett besök. Antingen via turbåt från Fyrudden eller Harstena, eller med egen båt.
God mat, men lite undermålig mängd med tanke på priset. Bra service, men ofta fel i beställningen. Nämnde vattenbrist för att vi ska behöva köpa loka istället för kranvatten. Dock fick hunden två liter kranvatten gratis istället.
Comment on this business

to add Restaurang Loftet, Harstena map to your website;