facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Lörudden

Restaurang Lörudden

About

Mat från havet och skogen till Dig!

Story

Generationer av passion
En vinterdag 1945 var fiskaren Otto Sillman från Löran på säljakt när vinterstormen drev honom ända till Finland där han mötte Henny. När väl kriget var över så satte han sig i båten och körde över och hämtade henne, en romantisk historia så det föreslår. Otto och Henny Sillman var de första som började utveckla Lörudden till vad det är idag.

Passion för havet
Löran idag är en av få levande fiskelägen där man som besökare kan se fiskare både landa och rensa fisken på kajen. Att få sitta i restaurangen och se fiskarna landa sin råvaror efter en fisketur skapar en unikt genuin känsla som förhöjer smakupplevelsen på Restaurang Lörudden då maten i princip går direkt från trålaren till tallriken.

Passion för smaker
Kenneth Sillman och Niclas Strid utvecklar ständigt sin verksamhet med fiskeläget och kulturen i åtanke. Verksamheten utgår från havets alla smaker där nya gastronomiska upplevelser väntar i restaurangen. En naturlig del är det gamla Salteriet i Junibodsand som förvärvats, där växer framtidens nya restaurang fram.

Address: Lörudden 173, 862 96 Njurunda, Sweden
Phone: 060 - 370 98
City: Njurunda
Zip Code: 862 96



related searches: Sillmans Fisk, Lanternan Lörudden, Grankotten, En liten krog, Skatan, Skaldjursrestaurang Sundsvall, Restauranger Njurunda, Café Lörudden
Reviews
Ett lungt och jättefint fiskeläge som fortfarande andas gamla dofter. Ett ställe man gärna återvänder till för att samla krafter.
Mycket god laxschnitzel till varmrätt och fantastisk chokladbriwnie till efterätt. Trevlig personal förhöjde upplevelsen ytterligare.
Kanon god skaldjurs buffé kan rekommendera detta .Trevlig personal
Här har man riktiga kockar, här lagar man mat från grunden inte halv eller helfabrikat som så många andra " restauranger". Lite för dyr på dryck dock.
Riktigt god mat och snabb service!
Trevligt ställe med mycket god mat. Trevlig personal. Jätte fint med en liten affär, räk/Scampi spett, skagenröra, inlagd strömming var toppen gott att äta dagen efter hemma
Mysigt! Ett guldkorn vid kusten. Fräscht.
Mycket bra mat bland dom bästa.
Mycket bra skaldjursbuffe och trevlig personal.
Comment on this business

to add Restaurang Lörudden map to your website;