facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Mätt & Belåten

Restaurang Mätt & Belåten
Address: Torggatan 9, 14940 Nynäshamn
Phone: 0852011929
City: Nynäshamn
Zip Code: 14940



related searches:
Similar places near
Restaurang Mätt & Belåten Restaurang Mätt & Belåten 203 meter Hamburgare var mycket hård, seg och smaklös. Borde sagt ifrån men avstod detta för at...
Mätt och Belåten Mätt och Belåten 215 meter En ny pizzeria kanske inte är så märkvärdigt, men denna utmärker sig med trevlig pers...
Reviews
Låt er inte luras av restaurangens diskreta yttre. Det som serveras, serveras med mycket smak och till synes fräscha råvaror. Mycket prisvärt och med ett utbud som slår de "finare" restaurangerna i kvarteret. Väl värt ett besök om ni söker mat i Mörbylånga. Rekommenderas. Parkering: God tillgång i området.
Fint ställe och god mat! Definitivt värt att komma hit. Jag spillde min Trocadero över hela bordet och de erbjöd sig att hämta en ny som huset bjöd på! Servicen i dess renaste form!
God mat med det lilla extra på enkla snabbmenyer. Trevlig personal och prisvärt. Kan rekommenderas.
Personalen var väldigt trevlig och maten smakade supergott! : Beställde högrevsbrugaren. De har många alternativ på menyn, så det är garanterat att det finns något som passar alla. Det finns en toalett, och de har både inne- och uteservering. Barnvänlighet: Restaurangen har en barnmeny! : Parkering: Det finns ett par parkeringsplatser precis bakom restaurangen varav två av dem var laddplatser med 22 kW.
Fantastiskt gott! Mycket trevligt ställe i sin enkelhet. Avslappnat med snabb trevlig personal. Perfekt ställe att äta en varm sommarkväll.
Mätta och belåtna lämnar vi MÄTT! Barnen älskar deras hamburgare. Tumme upp för den goda potatisen. Fräscht & trevligt, trevlig personal!
Såg recensionerna här och det såg väldigt lovande ut men det stämmer absolut inte. Otroligt grinig personal, halvtaskig mat som var bränd så man tror den legat på stekbordet sedan igår. Ölglasen så varm att man knappt kunde hålla i dom. Ovärt restaurangbesök.
Beställde oxfilé. Helt sönderstekt, låg på en bädd av rödbetor som inte stod med på menyn. Fick pommes istället för stekt potatis. Rödvinssåsen var helt smaklös. Enda anledningen varför jag inte ger 1 stjärna är för att personalen var trevlig.
Lite dyrt 125 kroner för en kebab och 30 kr extra om man ska ha minimalt mer Överlag bra mat kycklingen va inte å rekomendera då den va okryddad och almänt tråkig. Hamburgare bra lövbit bra kebab bra Lite sunkig toa utan papper men helt värt att besöka
Toppkvalitet! Rekommenderar starkt, om ni vill njuta av er mat och miljö så är detta rätt ställe utan tvekan!
Comment on this business

to add Restaurang Mätt & Belåten map to your website;