facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Matkronan

Address: 2 Annebergs Vägen, 645 41 Strängnäs
Phone: +4615217123
City: Strängnäs
Zip Code: 645 41



related searches: Restaurang matkronan menu, Restaurang matkronan photos, Restaurang matkronan reviews
Similar places near
Strängnäs Golfklubb Strängnäs Golfklubb 796 meter Fin bana, med fina fairways och greener. En del greener små och lite luriga. Blev pos...
Skogshyddan, Strängnäs Skogshyddan, Strängnäs 3 km Ett ord ,Strängnäs bästa restaurang man känner sig utomlands vilken kanon mat och per...
Café George's Café George's 3 km Det är ny ägare .Våra rätter var jätte goda.
Elsas Kantin Elsas Kantin 4 km Första gången jag åt där var idag. Förhoppningsvis flyttar jag till Strängnäs av någo...
Reviews
Enbart 2 rätter till lunch, schnitzeln var för tjock, för hård och ganska tråkigt panerad, helt ok smak. Den stekta potatisen smakade mest salt och påminner om potatis man köper färdigkokt och värmer på, överflödigt fett också. Såsen eller vad man ska kalla det som ingick smakade enbart salt och olja, kryddsmöret, ja ni ser nog vart det här är på väg. Bra kaffe och goda pepparkakor, god lättöl.
Lunch för 104 kr bestående av kokt potatis brun sås prinskorvar som legat för länge i värmen ihop torkade. Köttbullar som man kan få för 45 kronor kilot. Salladen var slut men jag fick en dricka, prisvärt tyckte den ansvarige.
Tja, maten har aptitlig utseende, god smak. Servicen är på topp, Personalen är alltid trevlig och hjälpvänlig. Gammal lokal men med dagens möblering så märks det knappt. 1:a advent var det Julbord och ca.500 mat såldes. Maten räckte och gick åt som smör i solsken. Tips! Torsdagar fram till Jul, julbuffe m varmt och kallt150kr/person, utanför Strängnäs på Annebergsvägen, MatKronan! Har ni vägarna förbi, så titta gärna in! //Lärlingen
Bra och prisvärd lunch! Rediga portioner och möjlighet att ta med mot rabatterade priset. Lokalen är inte så mysig men gillar man basic dining i gul high visibility ställ så har du kommit rätt.
Ett bra matställe med mycket god mat o ett stort utbud av vanliga lunchrätter. Priserna är bra o du får mycket för pengarna ! Bra bemötande av personalen vilket gör besöket än trivsammare !
90 kr för en lunchbuffé med 2 rätter och sallad. Maten var god. Fläsket var väl tillagat och inte för hårt o raggmunkarna krispiga i kanterna.
Ok lunch till ett ok pris. Det finns ca tre rätter att välja mellan och man tar själv så du lär bli mätt
god mat. Buffé. Man blir mätt. Svensk husman ofta korv kött potatis. Jag tycker dock att kaffet är lite svagt om jag ska vara petig.
Tyvärr lite väl mycket skolmatsalskänsla för min del Högljut. Maten är oftast klen i smaken.
Bra mat och det är husmanskost pefekt ställe att äta på om man ligger ute på trakt. Bra pris trevlig personal
Comment on this business

Directions to Restaurang Matkronan with public transportation


Kilen 110 meters
301
302
303
305
337

to add Restaurang Matkronan map to your website;