facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Matsmedjan

"Lunchrestaurang, Husmanskost, Catering Karlskrona, fri parkering."
Address: Intagsvägen 3, 371 46 Karlskrona
Phone: (0455) 16210
City: Karlskrona
Zip Code: 371 46



related searches: Timeout lyckeby lunch, Saltö fisk, Antonios Karlskrona, Smoke Karlskrona, Scandic Karlskrona, Stars and Stripes Karlskrona, Kronohäktet, Bistro Berna
Similar places near
Lisas Sjökrog Lisas Sjökrog 4 km Att slösa bort ett så fint läge som denna restaurang har, med att servera mat av så l...
Restaurang Eken Restaurang Eken 5 km Stängd restaurang
Reviews
Mycket stark 4a, 2022 års bästa lunchställe. Fläsk med löksås, Klassikt!Mat: 5/5
Tycker väldigt mycket om deras mat. De har flera rätter att välja på. En av de populäraste rätterna är Raggmunk med fläsk. Vegetariska alternativ: Mycket bra vegetariska alternativ och stor salladsbuffé.
Ett mycket trevligt ställe och mycket god mat
Riktigt god husman och grym salladsbuffé, alltid en fisk på menyn, Mums!
Kanon o bli serverad en god middag på fredagen. Tack
Mycket vällagad mat! Har varit här och ätit 10-talet ggr och inte blivit besviken en enda gång! Mycket trevlig personal!
Denna restaurang föll mig i smaken, dels att man kan välja på olika rätter, och alltid lika gott, men just idag...var det något alldeles speciellt,Raggmunk med stekt fläsk och lingon sylt, det har jag inte ätit på många år..TACK och brödet "surdegsbrödet" var Otroligt GOTT Kram på er alla i köket, vi ses kanske till nästa sommar Gunilla och Bertil Skönstaviks campare!
Deras dagens är riktigt bra Mat: 4/5
Jättefin mat, man ser dessutom innan beställer upplagt hur maten ser ut. Dessutom en lika fin salladsbuffé och ihop med en trevlig personal finns det väl inte mycket mer att önska från en lunch under 100:-!
Bra vällagad lunch!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Restaurang Matsmedjan map to your website;