facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang N.E.O.

Restaurang N.E.O.

Story

[Nuevo Elegante Osteria]
Vad är det egentligen som gör mat god? För oss är det tre saker. Råvarorna måste så klart vara fina, färska och goda. Det var det första. Men inte det ­viktigaste. Det är hur de kokas, steks, friteras, sauteras, flamberas eller ­pocheras. Eller är det ­verkligen det mest väsentliga? Nej, det är kanske den tredje delen. Själva ­sammanhanget. ­Sällskapet, miljön, värmen. Musiken, samtalet och ­kärleken. Frågan är om de här delarna verkligen klarar sig var och en för sig. Vi tror på att de behöver varandra. Därför behövs det något nytt. En ny restaurang där de här tre företeelserna hittar varandra, där det finns plats för dem att mötas på ett lagom stimmigt, älskvärt och trivsamt sätt. Där det är högt i tak och en bra känsla. Med goda smaker, bra hantverk och rätt ­sammanhang. Välkommen till Nuevo Elegante Osteria. Eller som vi säger; N.E.O.



"Du bestämmer om NEO är en restaurang, bar eller bistro. Det spelar ingen större roll för oss. Se NEO som din plats i vardagen eller under helgen, långt bort från stress och tristess. Sitt ner. Korka upp. Njut."
Address: Södra Strandgatan 6, 55320 Jönköping
Phone: 036122555
City: Jönköping
Zip Code: 55320



related searches:
Similar places near
Comfort You mat & vinbar Comfort You mat & vinbar 875 meter Alltid god lunch och trevlig personal. Ett safe bet när man ska luncha helt enkelt.
Reviews
Trevlig uteservering och god mat. Räksallad en var som en räksallad ska vara och kycklingpastan var riktigt god!Mat: 3/5
Som helhet mycket nöjd, käns lit trångt och skulle vara lite mer avstånd mellan borden! Men att detr mycket folk är trevligt och ett täcken på god kvalitet!
Utmärkt mat och bra servering, men Inte klassisk servering utan modernt och stressigt. Märkligt att dessa toppenrestauranger inte tillämpar Escoffiers kokbok i kapitlet om servering, utan har tagit efter McDonalds. Givetvis är marginalerna mindre, men ett personligt bemötande höjer upplevelsen . Rekommenderas utifrån att det bjudes smaklig spis och effektiv servering, men inte lika trevligt som på Stuk. Det gives kanske någon bättring.
Toppenställe med vacker utsikt över Munksjön. Dyrt...Annars 5 ... Parkering: Stort parkeringsgarage ca 200m ifrån...
Mycket trevligt, särskilt en solig dag och man har vattnet precis utanför. Mycket god glutenfri kycklingpasta.
145 kr för dagens lunch räksallad var lite i överkant. Dåligt att inte informera att alkoholfri öl 45kr INTE ingår. Salladen var dock helt ok
Fantastiskt luftig och tjusig övervåning med strålande utsikt över Munksjön och den vackra bron. Mycket välsmakande kost med ett suveränt gott bröd. Nötta möbler i övervåningen drog ner resultatet en aning.
Sämsta service ever! 2 timmar väntetid för att få huvudrätten.....Mat: 4/5
Beställde Ryggbiff på lunchen 139:- med pommes. Ingen dryck eller salladsbord ingick i priset. inget fel på kött och pommes frites men saknade grönsaker då maten blev torr och intetsägande med endast en köttbit på tallriken. Och som sagt så fanns inte heller bröd och salladsbord som man kunde plocka från överhuvudtaget.
Ett av de bästa ställena i Jönköping för middag, fint läge vid Munksjön och mysig och snygg lokal. Trevlig personal och jättegod mat!
Comment on this business

to add Restaurang N.E.O. map to your website;