facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Oliven

Restaurang Oliven

About

Restaurang Oliven har sedan 1998 serverat högklassig mat och dryck. Hos oss kan du njuta av det allra bästa från medelhavets matkultur i en behaglig miljö.

Story

I 15 år har vi serverat högklassig mat och dryck på Oliven, och det tänker vi fortsätta att göra! Med glädje presenterar vi nu vår nyrenoverade restaurang och lounge. Där ni i restaurangen avnjuter en god middag för att senare gå över till loungen och fortsätta kvällen med goda drycker och trevlig musik.

Med den nya menyn vill vi få er att uppleva medelhavets alla smaker. Den innehåller allt från flera olika utsökta mezes till större huvudrätter, men självklart har vi även valt att behålla vissa av Olivens populära klassiker.
Vi får absolut inte glömma vårat fantastiska vinsortiment som vi har utökat med finare viner från medelhavet.


Välkomna nya som gamla ansikten.

Följ oss på Instagram : @RestaurangBarOliven
Facebook : Gilla våran fanpage, Restaurang Oliven

Address: Lilla Brogatan 11, 503 30 Borås
Phone: 033101065
City: Borås
Zip Code: 503 30



related searches:
Reviews
Maten brukar vara jättegod och de gör en väldigt god Tiramisu till efterrätt. Synd bara att de inte har utskänkningstillstånd.Mat: 5/5
Ta bort menyn med alkohol ni har på hemsidan. Bluff. Restaurangen har ej alkoholrättigheter.
5/5 mat 5/5 covid anpassad 5/5 personal upplevelsen var över förväntningarna med den grymmaste personalen & kockens special var utsökt med husets vin !!!! Kör denna resturang om du vill piffa till helgen eller ta ut din dejt på en lyxig resturang & avsluta kvällen med utsökt efterätt med promenad efter brevid viskan! Tack & vi ses igen!
God mat generellt. Detta grillspett innehåller kyckling, oxfilé och en bit chorizo. Smakrikt spett med goda potatisar. Ett poäng avdrag för såsen. En ganska smaklös tzatziki med alldeles för lite kryddor. Fin konsistens, men lite trist. Trevlig personal!
Väldigt, väldigt god mat som är prisvärt och mycket trevlig personal men det tog lite väl lång tid för maten att komma, fick liksom vänta i 30 min men när det är en så bra restaurang som denna så förstår jag varför! Den här restaurangen är verkligen något jag rekommenderar för alla!!
Var där 20190817. +Sakanakin var god och även räkorna. +Stor bit oxfilé. -Gazpachon smakade bara selleri. -Fick smaka av två olika viner i ett och samma vinglas. -När vi frågade om det fanns glutenfritt bröd sa servitrisen ”nej, eller det är djupfryst så det tar väldigt lång tid att värma”...
God mat, bra service, okej priser. Gör absolut ingenting att de saknar tillstånd för att servera alkohol.Mat: 5/5
Vi kom dit en lördag lunch med en hel kör. Det fungerade hur smidigt som helst! Vi hade fått förbeställa maten som serverades perfekt tillagad och samtidigt till alla. Toppengott och bra!
Riktigt bra mat här! Inte så tokig dessert heller!
Väldigt god mat och bra service
Comment on this business

to add Restaurang Oliven map to your website;