facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang På G

Restaurang På G

About

Välkommen till stans bästa krog för alla smaker!
A’ la carte restaurang med vällagad mat & bred meny som passar alla.
För bordsbeställning 0176-10733

Address: Storabrogatan 7A, 761 30 Norrtälje
Phone: 017610733
City: Norrtälje
Zip Code: 761 30



related searches:
Similar places near
La Farcita La Farcita 38 meter Najs när man är packad o får en redig kebabsvarvstallrik på bordet, ba o hugga in o s...
Restaurang Havspiren Restaurang Havspiren 1 km Uppmärksam personal som gav ritblock och pennor åt vårt tvååring, och sedan kom med j...
Reviews
Jag och mitt sällskap var så nöjda med både maten och servicen. Jättegod mat och dryck. Desserten var magiskt god. Fint upplägg. Väldigt ökad. Starka 5 stjärnor. Rekommenderar.
En trevlig landsorts krog med mycket god mat och trevlig atmosfär men ack så dålig service. Maträtterna är vackert presenterade och smakar väldigt gott. Har stark karaktär av förenklad meny med betoning på bättre snabbmat men menyn har några rätter med vilja som visar upp restaurangens karaktär och till bra priser.
Otroligt bra mat. Jäkla trevlig och proffsig personal! Bästa ölen. Heja heja!Mat: 5/5
Riktigt bra mat och trevlig personalMat: 5/5
Alltid lika trevligt och super fin mat samt service. Jag kan verkligen ge 10 av 10 poäng och är den restaurangen jag alltid tänker på samt väljer om vi ska gå ut att äta. Barnvänlighet: Jätte bra portioner med pannkakor. Totalt 3 stycken men frukter på och tre olika skålar en med sylt en med grädde och en med vaniljglass. Hemma slagen grädde vilket är ett stort plus och sedan hemmagjord glass smakade det som och var super god.
Jättebra mat och bra bemötande, 10 av 10.Mat: 5/5
Jättegod mat och bra service. Det tog en stund att få maten, men vi hade ingen stress alls. Tvärtemot var det trevligt att kunna sitta, prata och lördagsslappa.
Man ska inte vara vrålhungrig. Fick vänta 35 min på maten. Trotts att det var 4 sittande sällskap i restaurangen. Inge bra!Mat: 4/5
Vi åt hemmagjord fiskburgare som var riktigt god. I mitt tycke var det för mycket majonnäs i botten vilket drar ned upplevelsen. Räkmackan var mycket god.
Comment on this business

to add Restaurang På G map to your website;