facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Peking

"Den godaste och bästa kineiska maten du provat. Trevlig och engagerad personal kommer förgylla ditt besök."
Address: Storgatan 17, 545 30 Töreboda
Phone: 050610648
City: Töreboda
Zip Code: 545 30


Reviews
Absolut den sämsta Kinarestaurang vi ätit på. Fick börja med att säga att de skulle fylla på maten på buffén då det var så gott som tomt i alla karotter förutom ris och potatis. Det som skulle föreställa kycklinggryta och köttgryta bestod till 95% av lök. Stekt fläsk och raggmunk som husmanskost. Fanns ca fem små fläskskivor på buffén. Den så kallade salladsbuffén bestod av lite isbergssallad några tomatklyftor och några gurkskivor. Bad att få vatten till maten, fick ett glas som tappades upp från ett tvättställ bakom disken och dessutom halvljummet. Maten var helt smaklös och personalen inte så pigga på att fylla på mat. Rekommenderas absolut inte! En STOR besvikelse.
Bra mat, trevlig personal och bra priser.Mat: 5/5
Restaurang Peking gör alltid jätte läcker kinesisk mat. Personalen är underbar med ett stort leende Vi är kommet på Restaurang Peking i mera än 10 år, minimum en gång per år. Rekommendationer: Rät nr. 1: Hemmagjorda vårrullar mumsfilibaba Rät nr. 17: Stora räkor med vitlök och chili med massor av grönsaker Kan varmt rekommenderas
Dåligt kött, väldigt mycket senor och senigt. Maten till barnen var tyvärr ingen höjdare det heller. Personalen var dock trevlig och hjälpsam!
Bra service kommer att åka dit igen.Mat: 5/5
Alltid god mat och trevligt bemötandeMat: 5/5
Bästa maten. Och underbar personal. vore jag rik så skulle jag bo där.
Trevlig kines med bra buffe. Schyssta priser på ölen
Bra buffet men sliten lokal.
God mat och trevlig personal!
Comment on this business

to add Restaurang Peking map to your website;