facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Perrongen

Restaurang Perrongen

Story

Vi på Restaurang Perrongen har som ambition att skapa en trevlig plats för alla åldrar. Ungefär som att komma hem till någons vardagsrum. Väl på plats ska man kunna avnjuta en dagens lunch som huvudsakligen består utav svensk husmanskost och lite senare på kvällen en trevlig middag inspirerad av det bästa från de europeiska matkulturerna - eller bara en cappuccino på seneftermiddagen.

Vi som driver stället är tre unga företagare som tror på nytänkande och vårt mål är att alltid vara unika med det vi gör och att förgylla våra gästers vardag. Vi ses till våren!

Varmt välkomna till Perrongen

Address: Drottninggatan 1D, 285 33 Markaryd
Phone: 043310080
City: Markaryd
Zip Code: 285 33



related searches:
Similar places near
JP Indisk MAT JP Indisk MAT 553 meter Nytt företag öppnas i Drottninggatan 26 i Markaryd. I 27th december, 2019 öppnar den ...
Royal Spices Indisk Restaurang Royal Spices Indisk Restaurang 553 meter Jättegod och prisvärd mat. Bra service. Rekommenderar starkt!
Restaurang Markaryds Värdshus Restaurang Markaryds Värdshus 602 meter Sådär 95kr för korv o mos
Bolzanos Pizza Kebab & Sallader Bolzanos Pizza Kebab & Sallader 1 km Svårt att hitta en godare pizzeria!
Rasta Rasta 2 km Verkar vara lite chansartat gällande matkvalitet relaterat till vem som lagar maten. ...
Gräddhyllan lantcafé Gräddhyllan lantcafé 6 km Mysigt ställe, vackert beläget vid liten sjö, med fräsch sommarbuffe. Du kan även fik...
Stockhultgårdens Tebod Stockhultgårdens Tebod 10 km Ett trevligt ställe men vi åt inget. Skulle bara köpa tee. Det blev 3 sorter. Har int...
Stockhultsgårdens tebod Stockhultsgårdens tebod 10 km Trevlig personal i en härlig miljö med gott att äta och dricka Afternoon Tea
Reviews
Det var abonerat av något vänortsarrangeman från olika länder och maten var förbeställd till deltagarna denna dagen. Dom var en kock mindre än vanligt men den fantastiska kvinnan som lagade maten förklarade för mig att hon kunde erbjuda en hamburgare ändå. Det var den godaste hamburgaren jag ätit på länge och det blev en perfekt avslutning på min motorcykelsemester ute i Europa och på väg hem. Tack underbara kvinnliga kock som gjorde det lilla extra trots mycket hög arbetsbelastning den kvällen. Med vänlig hälsning//Micke med motorcykel.
En liten meny men med riktigt goda grejer. Vi testade fisksoppan och moules frites, både var super goda och mycket stora portioner. Därtill en fin vinmeny och en fin liten sektion alkoholfritt för vuxna dvs. Inte läsk - mycket uppskattat!
Väldigt trevlig personal och lokal. Fåtal utbud på varmrätter. Men de var väldigt vällagade. Stora aptitliga portioner. Finns även toasts och räckmackor och mycket annat gott.
Bästa lunchen på mycket länge! Genuint hantverk och smakrik mat, snyggt upplagt! Defenitivt väl värt ett besök! Vegetariska alternativ: Zucchini biffar fanns bl a.
Fantastisk mat lagad med kärlek av den skrattande kocken Eduardo. Han serverade själv efterrätten jag hade beställt och berättade om den kärleksfullt med ett brett leende.
God mat och mysigt ställe, dock jobbigt akustik när det är mycket folk.Mat: 4/5
En guldklimp inom restaurangvärlden! Kunnig och genomtrevlig personal som man märkte gjorde det där lilla extra för att gästerna skulle få hela upplevelsen. Maten var lika fin och genomtänkt som den var god och nytänkande, fräscha och gudomligt goda drinkar till det. Miljön var mysig, avslappnad och med skön musik på lagom volym i bakgrunden. Kan inget annat än att varmt rekommendera detta ställe!
Över förväntan! Trevlig lokal och väldigt god matParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Underbar service och god mat! Även ett mycket schysst ställe om man vill ha en något finare i glaset än Rom & Cola eller en Heineken. Stort utbud av bra gin och vin. Den Australiensiska flanksten, som var häng mörad i 28 dagar och ny grillad på stor grill vid uteserveringen under vårmaknadskvällen var som pricken över i:et.
Kom hit med familjen inkl två småbarn. Helt fantastiskt bemötande, ordnade precis det barnen ville ha. Och vilken mat sen, helt perfekt kryddat, lätt innovativt, fräscht, smakrikt, mumsigt. Pokebowlen var den bästa jag ätit. T ex var det lite rosépeppar i, helt genialiskt... De vet vad de gör här!
Comment on this business

to add Restaurang Perrongen map to your website;