facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Phuket Island

"Thai mat och sushi i Hammarby sjöstad"
Address: Hammarby Allé 73 , Stockholm 120 62, AB, SE
Phone: +46 8 122 013 49
City: Stockholm
Zip Code: 120 62



related searches: Restaurang phuket island stockholm reviews, Restaurang phuket island stockholm menu
Similar places near
ThaiBoat ThaiBoat 527 meter Denna restaurang slog alla förväntningar! Läget! Personalen! Maten! Wow! Om man inte...
Two Thai Take-Away Two Thai Take-Away 676 meter Lite svajiga i leveransen ofta beroende på kundtryck men det är normalt. Annars väldi...
Elefantpojken Elefantpojken 769 meter Bra och trevlig servicepersonal. Liten men trevlig lokal som är ganska högljudd. Matr...
Il Destino - Pizza & Thai Il Destino - Pizza & Thai 798 meter Helt okej pizza
Riskornet Riskornet 905 meter God och prisvärd mat... Billig öl
Sala Thai Sala Thai 966 meter Trodde absolut inte att maten Linda va god, kom hit bara för att vi bodde på hotell b...
Soi 9 Soi 9 1 km Blev besviken när det var stängt när det stod att det skulle vara öppet. Pizzerian ne...
Pappa Thai Pappa Thai 1 km Åt ankan till lunch och tycker det var otroligt bra. Lite för mycket folk på lunchen ...
Thaiköket Thaiköket 1 km Mysigt ställe. Jätte god mat och bra portioner. Vi brukar ta både takeaway och äta dä...
Yes! Thai food express Yes! Thai food express 1 km God mat och snabb service!
Pat's place Pat's place 1 km Ett ställe med trevlig personal, supergod mat med mycket och goda smaker. Jag är glad...
Thai House Wok Thai House Wok 1 km Alltid prisvärt, snabbt, gott och trevligt. Handlar ofta take away här.
Thai Aroy Thai Aroy 1 km bra pris med tanke på att kebaben kostade 130 kr bredvid dem , riset för hårt, maten ...
Lilla Elefantpojken Lilla Elefantpojken 1 km Bra lunch. Alltid ett vegetariskt alternativ som är bra. Fräscha råvaror och känns v...
Wok Mee Café Wok Mee Café 2 km Bra pris på ölen och hyffsat stor lokal. Vakterna kollar dock igenom hela din väska m...
Reviews
Riktigt bra thaimat, dessutom till en rimlig kostnad. I min mun så har rätterna som är märkta med chilifrukter ”rätt” styrka. Dvs är det två chilis så är det lagom bra tryck. Och smakerna är på plats. Möjligtvis, om man ska vara petig, så kanske de har överdoserat på oljan när de wokat äggnudlarna. Inte det mysigaste stället, men när det är gott väder kan man sitta utomhus och titta på folk.
Woow vilken måltid. Friterad kyckling m currysås var duuunder. Smakade jävligt bra i munnen. Hade även en biffgryta som var hållkäftengott. Rekommenderar det här stället starkt!!!
Vid första anblick förleds man lätt att tro detta är en vanlig asiatisk fulbuffé. Låt inte skenet bedra. Detta är en av de bästa ställena för asiatisk lunchbuffé. Fräscha råvaror, goda smaker/välkryddat. Inte lika tamt som andra bufféer. Fina dumplings och mört saftigt kött. Två tummar upp! Fint och färskt ris i sushin, trevlig ingefära.
Provade buffén, styrka på maten men inte några variationer på smaken. Det som passade var wockade kycklingen men inte någon smaksensation. Sushin, riset var förstora gummibitar, avokadon och räkorna hade mörknat. Laxen smakade bra med varmt ris, Sahimi.
Väldigt kunnig personal som hade koll på veganska rätter. Många Thai ställen vet inte att currypasta innehåller räkor men här har de stenkoll och väldigt god mat och underbart mysig inredning
Lunchbuffén var både riklig och god. Inte så stark som jag önskat, men det fanns ju stark sås att hälla på. Sushi ingick. Jättegod paj med vaniljsås till efterrätt. Fanns även glass. Trevlig personal.
Frugans mat var helt oätbar påtalade det för servitören skulle tydligen smaka så sa han, vet inte hur han vet det då han inte smakade på maten. Han lämnade 50% på mat som inte gick att äta. Kan inte rekommendera stället.
Min Thom ka gai var helt ok men Sashimin var betydligt mer sallad än fisk och fisken bestod endast av två laxrosor och några räkor. Inte värt pengarna!
God mat men skum och unken lukt i restaurangen.
Alltså yakinikun, var god men det smakade inte yakiniku för fem öre, varken entrecot eller tillstymmelsen till sesamsmak, mera som svensk köttgryta. Den friterade kycklingen var okej. Men toaletten vilket sorgligt mörkt och skitigt hörn av verkligheten den var. För tusan gubbar tänk på helheten att gå ut och äta handlar om allt, mat, miljö och service. Men för 95 kr så duger det.
Comment on this business

to add Restaurang Phuket Island map to your website;