facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang - Pizzeria - Pub Venezia

Restaurang - Pizzeria - Pub Venezia

About

Njut av en mysig miljö med smak av Grekiska rätter. Vi erbjuder även stort urval av pizzor. Samlingsplats för många som kan även nu ta ett glas i baren.

Address: Centralgatan 10, 254 74 Ödåkra
Phone: 042204000
City: Ödåkra
Zip Code: 254 74



related searches: Pizzeria venezia menu, Venezia restaurant menu, Best restaurants in venezia
Similar places near
Ödåkra Grillen Ödåkra Grillen 122 meter Trevligt bemötande och jättegod mat
Väla Köpcentrum Väla Köpcentrum 2 km Tyckte att glassarna var goda på ikea. väla... det enda de gör är att häla HAHA! Det ...
Reviews
Mycket god mat. De borde få pris för sina pommes då de är de godaste jag ätit. Pizzorna är goda och gillarman hamburgare kan jag rekommendera Chillimajo.Mat: 4/5
En bra kebabtallrik, rent och snyggt i lokalen samt trevligt mottagande.
En klassisk lokal Pizzeria med goda stora pizzor. Stor variation på pizzorna. Trevlig service.Mat: 4/5
Mycket fin mat och bra personal. Men restaurang sidan och serveringen där inne skulle ni kunna bli mycket bättre på den är inte bra idag.
Över förväntan god mat. Vi var sex personer på genomresa. Beställde samtidigt och fick maten samtidigt. All mat riktigt varm och god, speciellt hamburgarna. Trevligt bemötande av personalen.
Bästa Pizzorna tycker vår familj! Trevligt bemötande, otroligt goda pizzor och goda glutenfria alternativ för vår son. 5 stjärnor av 5 möjliga och vi har testat många pizzor runt om i världen.
En mycket mysig pizzeria med gott om sittplatser och bord. Pizzan jag tog Grönsakskebabpizza uppfyllde absolut mina förväntningar! Mycket trevlig personal och maten är prisvärd.
Har testat deras Pinsa vegetariana vilket va riktigt god! Fluffig men samtidigt härligt krispig botten. Goda grillade grönsaker, hade dock önskat att paprikan också va grillad. Har även testat deras gourmetpizzor som också håller mkt god kvalité gällande råvaror. Pizzasallad har alltid smakat likadant och är en succé hemma hos oss, bra balans på syra, sötma och sälta. Trevlig personal. Härligt tillskott till lilla Ödåkra. Vi behöver inte åka långt för att få en bra pizza. Rekommenderas!
Inget bra. De glömde halva beställningen. Vi var med 3 pers o fick maten med 30 minuters mellanrum. Servitrissen skylde på köket men i själva verket var det just kocken som försökte rädda situationen. Servirtissen borde antingen lära sig om kundswrvice o bemötande eller söker ett jobb utan kund kontakt. Katastrof
Perfekt mat! Och dom har grymma burgare för att va från en pizzeria! 10/10! Bra service, trevligt att dom har tillstånd att servera öl/vin/sprit
Comment on this business

Directions to Restaurang - Pizzeria - Pub Venezia with public transportation


Ödåkra Horsarydsvägen 120 meters
2
Ödåkra station 180 meters
2
Pågatågen
Ödåkra Ödåkragården 260 meters
2
Ödåkra Spritan 310 meters
2

to add Restaurang - Pizzeria - Pub Venezia map to your website;