facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Pizzeria Silverado

Address: Vendelsövägen 47 , Tyresö 135 51, AB, SE
Phone: +46 8 712 08 58
City: Tyresö
Zip Code: 135 51



related searches: Restaurang pizzeria silverado tyresö review, Restaurang pizzeria silverado tyresö menu, Silverado Trollbäcken lunchmeny, Silverado pizza, Dagens lunch Tyresö, Restaurang Tyresö, Restaurang Tyresö Centrum, Pizzeria Tyresö centrum
Similar places near
Alléplans Pizzeria Alléplans Pizzeria 194 meter Gud vilka goda pizzor man får här! Mysigt läge och skön personal dessutom!
Pizzeria La Fleur Pizzeria La Fleur 821 meter Fint trevligt jätte trevlig personal goda pizzorMat: 5/5
Reviews
Kan ha vart den sliskigaste pizzan jag käkat. Sladdrigare än en inoljad snigel. Pommesen ska man inte ens tala om, det smakar som ni har kokat potatisen och sen lagt i micron och hällt diskmedel på Mat: 1/5
Värsta syltan! Och har sett en del Arrogant bemötande av servicen. En vid beställning medium svartpepparbiff leveras en överstekt, läs näst intill kremerat, biff. Efter reklamation återkommer en kraftigt understekt dito. Nu är problemet snarare bemötandet från servicen/ägaren som ifrågasätter kundernas önskemål/klagomål. Lite kärlek till hantverket och ödmjukhet mot betalande kunder är önskvärt. Om inte, byt bransch!
Utnyttjar ungarbetskraft. Provjobbade där 17/6 från 14.30 till 22.00, blev lovad att få betalt under mitt arbetspass vilket skulle ungefär bli en tusenlapp. De ringde efter och sa jag skulle få jobba hos de som extra personal, tiden gick och de hörde inte av sig eller svarade när jag försökte få kontakt med de. Jag har heller inte fått betalt för min tid och arbete och snart har de gått 2 månader. Gå INTE hit. :
Äta gott och dricka lite öl så är det en jättebra plats. De största fördelarna är en stor variation av rätter till ett pris som inte är högt, samt en bra barnmeny med bra priser. Om barnet efter att ha ätit upp en hel portion pannkakor även orkar äta glass, så har det i alla fall som vi varit där varit så att glassen ingick i kostnaden. Vi har varit där många gånger och i princip alltid varit nöjda, förutom ett par gånger då grillade köttet var lite överstekt på undersidan.
Jämfört med tidigare ägare är maten mycket bättre. Fräscha produkter och bra lagatMat: 5/5
Bästa stället för oss med hund. Får sitta inne i restaurangen med vattenskålTack från FionaMat: 5/5
Grymt bra sallads bord och buffén va väldigt gottMat: 5/5
Jag har aldrig skrivit en recension på en restaurang så förlåt i förväg om den är lite långdragen. Jag har bott i Tyresö ca 25 år och har besökt Silverado praktiskt taget hela mitt liv. September 2020 så firade jag min systers födelsedag med min mor båda som har besökt Silverado lika mycket som mig. Jag beställde en Calzone jag har beställt Calzone många gånger tidigare då jag varit sugen på en men den här gången så var jag inte det eftersom köket inte hade möjligheten att tillaga en Sweitzer snitsel. Tidigare om åren så hade dom det på menyn, vilket var min favorit och jag har sedan frågat om dom kan tillaga en just denna gång så kunde dom inte, tråkigt men helt acceptabelt eftersom den är borta från menyn. När dom kom med Calzonen så var den inte större än en pirog. Jag har aldrig blivit serverad en så liten Calzone på någon annan restaurang och det inkluderar Silverado. Jag frågade personalen om det här var en "vuxen pizza" då dom svarade ja. Min mor och syster samt hennes sälskap lika väl som jag, saknade ord. Jag var tvungen att lämna tillbaks pizzan och be dom göra en ny/större. Men innan så var jag tvungen att ta en bild. Jag har även bifogat en bild från en av deras konkurrenter i närheten för att man ska kunna se vad det är man får betala för. Jag vet inte om det har varit knapert pga Covid eller pga alla deras investeringar på utsidan samt interiören men i vilket fall så verkar dom ha snålat in på portionerna. Men det fräcka är att personalen bör känna igen mig eftersom jag har besökt Silverado sen till och med innan många av dom fått sin anställning där och att försöka "lura" en stamkund, har givit mig en sån "dålig smak i munnen" att jag troligen kommer söka mig till andra alternativ så vidare Silverado inte ändrar sig. I mina ögon så spelar det inte roll att interiören är okej, renoverad uteservering, smaken på maten är okej och att personalen är för övrigt trevlig när dom inte tar hand om sina återkommande kunder, när dom snålar in på storleken på maten och tror att ingen märker...
Helt ok, inget mer. Trevlig kvarterskrog. Dock några brister i matkunskap, och det som serveras på tallriken stämde inre alltid med menyn. Kom med öppet sinne och bli överraskad. Dock viktigt för allergiker. Ha inte för höga förväntningar. Övre klassens sunkhak... Gott bröd god pizza sallad! Familjär stämning, trevligt häng och centralt läge vid Alleplan i Trollbäcken.
Nyttjar unga människor som provjobbar och inte får betalt och tar sedan in nya och gör likadant.Mat: 1/5
Comment on this business

to add Restaurang Pizzeria Silverado map to your website;