facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Que

Restaurang Que

About

Restaurang Quê serverar modern vietnamesisk gourmet.

Story

Restaurang Quê serverar modern vietnamesisk gourmet.

Address: Sallerupsvägen 18A, 212 18 Malmö
Phone: +4640294888
City: Malmö
Zip Code: 212 18



related searches: Restaurang Malmö, Que Malmö meny, Restaurang Genuin, Restaurang i Malmo City, Lemongrass Malmö, Bouchon Malmö, Vollmers, Bullen Malmö
Similar places near
Noodle Company Noodle Company 338 meter God mat, bra services med veckor lunch buffé.
nam do nam do 2 km Fin restaurang, enkel inredning men trevligt, lite hårda stolar. Fint personal, bra m...
Rice&soup Rice&soup 2 km Det var gott, men otrevliga personal måste man säga måste förbättras.
Reviews
Vi blev positivt överraskade av läget, lokalen och personalen. Vi hade en ung supertrevlig och duktig servitris. Maten var vacker men tyvärr smaklös. Här skulle man behöva våga mer från kökets sida, speciellt för det priset man betalar. Om det står i menyn att något ska ha chili eller citrus så borde det framhävas i rätten. Vi undrade om de hade glömt vissa kryddor. Men utöver det så var upplevelsen positiv. Hoppas de lyckas höja smakupplevelsen för då kan de känna sig trygga med att vara en av de bättre restaurangerna i Malmö.
Vi hade höga förväntningar på vårt besök då restaurangen bjuder bara på färdig komponerade avsmakningsmeny. Förrätt och efterrätt är super. Ölpaket är gött. Dock är öl bara från ett enda bryggeri, Finn. Lite ovanligt. De andra tre rätter är tyvärr ingeg vi blev imponerade på. Nudelrätten hade alldeles för mycket salt. Vietnamesiska banh brukar va jättegott men här var brödskivor inte alls luftiga och dessvärre var de blötta av nån anledning. En del av lammtunga är torr och andra del av lammrack är underkokt.
Supergod mat presenterad på ett vackert och kreativt sätt. Toppen info om maten och beskrivning av vinet till respektive rätt. Väldigt trevlig och kunnig personal och matsalen utstrålar en lugn och ren atmosfär. Tips är att att välja den stora växtvaserade menyn välj till extra serveringen! Väl värt ett besök!
Älskar denna restaurangen. Mycket kreativ och god mat. Har ätit flera gånger och dem byter menyn efter varje säsong och anpassar råvarorna utifrån om det är vinter, vår, sommar, höst och även lite roliga menyer till högtider. Väl utvalda viner och öl till deras paketer och bra priser å
Mycket bra mat, fin atmosfär och trevlig personal. All mat var välkomponerad och genomtänkt med det där lilla extra. Kul att även kunna välja mellan ett traditionellt vinpaket och ett ölpaket.
Fantastiskt god mat. Vill du ha en smakupplevelse så ska du gå hit. Perfekt parad mat med dryck, otroliga rätter och fantastiskt personal som verkar trivas på jobbet och bryr sig om sina gäster. Absolut den bästa restaurangen jag varit på.
Toppen mat, stort engagemang både från köket & servicen. Kocken/servicen Kommer fram personligen berättar om maten. rekommenderas att besöka den personliga restaurang.
Trevliga och duktiga servitörer, skön atmosfär. Av de rätterna vi fick in var det bara en vi gillade, grisen. Dom andra rätterna var ganska tråkiga, var mest som nyttig sallad, kan man äta hemma ju...
Prisvärt, spännande och gott! Absolut värt att testa!
En riktig bra upplevelse.Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Restaurang Que with public transportation


Malmö Ellstorp 30 meters
148
3
6
9
Malmö Celsiusgården 210 meters
3
Malmö Värnhem 210 meters
130
131
132
134
139
148
150
168
169
171
174
175
3
31
34
4
6
9
SkX 8
Malmö Celsiusgatan 240 meters
34
6
Malmö Katrinelund 250 meters
6
9

to add Restaurang Que map to your website;