facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Rainbow

Restaurang Rainbow

About

Rainbow har nu funnits i Spånga under 30 års tid. Här serverar vi första klassiga pizzor, god husmanskost eller en saftig plankstek.

Address: Logvägen 36, 163 55 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-366670
City: Spånga
Zip Code: 163 55


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Rainbow Garden Heusenstamm Speisekarte, Rainbow Garden Speisekarte, Blå Hatt, Rainbow Garden Village, Madame maigret lunda, Arian Mir Allay, Thailänder Heusenstamm
Similar places near
Krogen Tre Kockar Krogen Tre Kockar 364 meter Kommer aldrig gå hit igen, det var det vidrigaste pannkakor jag smakat, degiga och br...
Madame Maigret Madame Maigret 3 km Trevligt lunchställe i Lunda ind.område. Här får man högklassig mat o mkt vällagat. S...
Reviews
De har jättegoda pizzor, och supertrevlig personal. När vi var där senast fick vi ta extra vitlökssås och dricka helt gratis. När jag gick därifrån och sa hejdå sa både mannen i kassan hejdå, och även folket från köket ropade tack och hejdå. Väldigt trevligt!
Såg knappast personalen. Allt verkar inte rent. Bestick m.m. Det kändes inte fräsch.Mat: 2/5
Trevlig personal Planksteken mums med hade önskat äkta potatismos
Ibland hamnar man på ställen som kanske inte var planerat. Rainbow i Spånga en liten kvarters krog var en positiv överaskning. Lokalerna enkla, gästerna av intressant och trevlig karaktär. Fick in en Gulash som smakade precis så som en Gulash skall smaka.
Rustik och vällagad mat som rekommenderas . Trevlig och proffsig servis. Rekommenderas både som lunch, middag och ölhäng
Den godaste osthich skinksalladen jag har ätit. Och gott bröd till.
Bra mat trevligt personal mysigt ställe att gå ut och äta
Mycket trevlig och vänligt personal, perfekt service och profesionalitet, otroligt god mat och mysigt inredning och otroligt bra priser. Tack för en exemplarisk service.
Man känner sig välkommen alltid väl bemött och får valmöjlighet vad som ska ingå på tallriken. Stora portioner men inga problem att få ta hem det som man har kvar fint lagt i en matlåda med tillbehör. Värt varje krona.
Nog för att Papi har varit otrevligt vid tidigare besök men det här va droppen till oförskämdhet o okunnighet. Vid vårt besök bad vi om kolhydratsfri kost o kyparen Valle. Har noll koll på kolhydrater och protein. Säger att vi inte ska äta bearnessås ..fråga han hur han tänkte då. Ja det är ägg..men det är protein sa ja o han snäste av mig att jag vet bäst. Men ut kommer då maten o som han rekommenderade kycklingfilé o grillade grönsaker varav det är panering på. Vi påpekade detta till Papi och talade om att det är viktigt då han har diabetes 2 och kolhydrater omvandlas till socker.,han skrek åt oss att vi kan inte beställa så o kom aldrig mer tillbaka. ..jag sa att jag vill aldrig sätta min fot på denna restaurang någonsin i mitt liv. Fanns ingen service dåligt bemötande o utslängda. Alkohol var ej inblandat här ...istället för att agera professionellt o va trevlig o veta vad maten innehåller. Sämsta betyg nånsin. Gå aldrig hit...Så otrevligt bemötande har jag aldrig någonsin varit med om. Vi skulle fira min sons födelsedag och den blev helt förstörd. Jag vet inte vad jag gjorde som gjorde dom så otrevliga och arga.. Bara konstatera att dom kan inte sitt jobb. och är mentalt efterblivna Borde gå en charmkurs men tror inte det hjälper. Djupt besviken.Dom vill endast ha A-lagarna som sitter där och pimplar öl. Det är lättast. Ett a-lags ställe..
Comment on this business

to add Restaurang Rainbow map to your website;